tiistai 5. toukokuuta 2015

Turhamaisuuksia.

Joskus täytyy vähän hemmotella itseään turhamaisuuksilla, joilla ei tässä arjessa periaatteessa ole mitään arvoa, mutta omaa mielialaa kohottavat huomattavasti! En ole tottunut kauheasti käyttämään rahaa ulkonäkööni, mitä nyt meikit ostan ja meikkailen kun kotoa poistun. Nyt kuitenkin kaipasin tähän kotoiluun ja kotiäiteilyyn jotain piristystä, ja saatuani vauvajuhlissa lahjakortin kauneushoitolaan, päätinkin käyttää sen perinteisen kasvohoidon sijaan irtoripsiin!

KYLLÄ, irtoripsiin! Noihin turhamaisuuden huipentumiin jotka jakavat mielipiteitä. Mutta ovat ne helpot. En voi muuta sanoa. Aamulla kun nousee sängystä, voisi mitään tekemättä jo lähteä kaupunkiin koska näyttää siistiltä ja huolitellulta. Tokikaan en näin tee vaan pesen naamani niinkuin aina ennenkin, mutta periaatteessa.


Kävin myös kampaajalla tasoittamassa vähän väriä, koska oma hiusvärini tummentoi monella monella asteella raskausaikana eikä ole enää mistäänpäin katsottuna vaalea, joten näytti vähän häröltä. Nyt väri on hyvä ja tasainen. Ja olo taas astetta naisellisempi vaikka peruslook kotosalla on yhä imetystoppi ja lökärit. Onpahan pää ainakin kunnossa.

Olen kyllä onnellinen pikku turhamaisuuksistani, ja ostin vielä kertakäyttökynnetkin kaupasta tulevia juhlallisuuksia silmälläpitäen.

2 kommenttia:

  1. siis noi on niin ihanat - ei puhettakaan turhamaisuudesta :)

    VastaaPoista
  2. Pieni luksus perusarkeen ei haittaa. Me lähdemme tänään viikoksi lomalle Espanjaan koko perhe. IHANAAAAAA!!!!! Hyvää kesäkuuta sinulle ja perheellesi. Lämpimät halaukset minulta!!!

    VastaaPoista