torstai 14. helmikuuta 2013

Ihanin ystävänpäivä!! <3

Tähän astisen elämäni ehdottomasti paras ystävänpäivä oli tänään!
Ensinnäkin, viime perjantaina minusta tuli täti valloittavan kauniille pikku prinsessalle, joka kuvassa isänsä eli veljeni sylissä:Lisäksi tänään kotiutuessani töistä, minua odotti mieheni kyhäämä yllätys!!
Vino pino lättyjä keittiön pöydällä odottamassa syöjäänsä, lilan värinen orkidea paketissaan sekä
ensi viikoksi pilkkivavat molemmille. En ole koskaan saanut kummempia ystävänpäivälahjoja, ja nämä tuntuivatkin yltiöihanilta! Lisänä oli vielä kortti joka on oikeastaan valokuva. Kuvassa olemme minä ja mieheni katselemassa tähdenlentoja pimeällä ulkona ja kuvan takana teksti, katothaan aina yhessä tähtiä! <3 


Orkidea kuulemma siksi että kaksi edellistä näyttivät jo vähän tuhoontuomituilta...... :DEnsi viikollahan on kouluissa hiihtoloma, ja mekin lähdemme Pellon Lankojärvelle mieheni kotipaikkaan "lomailemaan", eli käytännössä lomittamaan eli lammasfarmareiksi! 
Tällä kertaa pääsen minäkin mukaan ruokkimaan ja touhuamaan, jännityksellä odotan joko astma olisi siinä vaiheessa, että pystyn ongelmitta osallistumaan kaiken heinän keskellä.
Lempilampaani "Kotivalo" meni ja kuoli viime vuonna, joten pitänee valita uusi lempilammas, ehkä karitsoista tällä kertaa niin sitä ehtii pitääkin kauemmin kuin vuoden.Kuitenkin jotta loma ei menisi ihan kokonaa työksi, ehdotin että pidämme pilkkikisat järvellä, ja ehdotus saikin kannatusta joten odotettavissa on hurja taisto! ;) Kuulin, että Pellossa harjoittelijana työskentelevä espanjalainenkin tyttö/nainen saattaa osallistua kisoihin, joten saatan päästä höpisemään pitkästä aikaa espanjaa, IHANAA!!!
Siihen liittyen, töissä keskiviikkona oppilaat saivat musiikintunnilla esittää toiveita kappaleista joita haluavat kuulla, ja lopuksi minultakin kysyttiin toive. Paniikkiratkaisuna ehdotin päässäni pyörivää muutaman vuoden takaista hittikappaletta, mutta tässä se minkä olisin halunnut kuunnelluttaa jos nimi olisi tullut mieleeni... :) Aivan ihana kappale, joka kertoo miten rakastaessa toivoo ettei kukaan saa enää hänen omaa rakastaan itkemään, toista voi ymmärtää hiljaisuudessakin ja että mikään ei veisi ikinä rakkautta ja elämäniloa.. Vähän ehkä jonkun mielestä dääpydäätä mutta minusta todella kaunis kappale.

  Nythän se sopii täydellisesti tähän ystävänpäivään, sillä kyseessä on rakkauslaulu!


Rentouttavaa lomaa kaikille joilla sellainen on!

Ja tietysti rakkaudellista ystävänpäivänloppua!!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti