torstai 2. tammikuuta 2014

Jouluaattokuvia!

Lähes puolentoisra viikon blogitauon jälkeen on aika palata sorvin ääreen, nyt onkin ollut kyllä niin paljon äksöniä ja ohjelmaa, etten olisi ehtinytkään kirjoitella. Haluan vielä laittaa muutaman kuvan jouluaatosta. Sen pitemmittä puheitta,


Tällä kertaa mammankaan luona ei ollut aitoa kuusta niin monien allergian vuoksi, mutta muovinen ajaa asiansa ihan yhtä hyvin! ;) Ja lahjoja oli sopivasti, isolle porukalle.


Uusi kokeiluni, hedelmäinen joululeipä teki hyvin kauppansa ja veljeni vaimokkeineen tilasi niitä seuraavaksi joululahjaksi ison kasan.


Jouluruoka, jota tänä jouluna odotin eniten: lohimedaljongit!!! NAM!


Paketit avattiin taas samaan aikaan porukalla, ja voi hymyjen määrää!! :)


Minäkin sain toivomani muumi-kannun!! <3


Joulun päätähti Alice-neiti vietti elämänsä ensimmäistä joulua, ja alkoi loppuvaiheessa päästä jo repimisen riemuunkin, ehkä ensi jouluna vielä paremmin. Taisi olla kyllä
tämän joulun suurin lahjarohmu! ; )


Ihanaisen babyn lahjojenavaamisprojektistakin on kuvia, mutta ne ovat äitini kamerassa, joten ne saattavat tulla myöhemmin johonkin joulun muistelopostaukseen!Ulkona ei kovin jouluiselta näyttänyt, sieltä joulutunnelmaa ei kyllä saanut, mutta jokaisen sydämessähän se onkin. Antamisessa ja saamisessa, perheen kesken pelailussa ja ajan viettämisessä, keskinäisessä rakkaudessa ja siinä joulun aidossa merkityksessä, Kristuksen syntymäjuhlassa! 

IHANAA UUTTA VUOTTA KAIKILLE!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti