sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Ensimmäinen äitienpäivä!

Tämä postaus tulee nyt viikon myöhässä, mutta haluan sen silti kirjoittaa koska aihe on minulle nyt niin tärkeä ja lähellä sydäntä. Itse olin sitä mieltä, ettei vielä äitienpäivää meillä vietetä kun pikkuinen on vielä masussa, mutta mies oli päättänyt jo toisin. Koitin sanoa, että eikö sen aika olisi vasta ensi vuonna, että enhän minä vielä periaatteessa ole äiti (vaikka niin jo koenkin), niin mies sanoi samantien "shhh, olepas hiljaa, tommosia puhuta kun vauva kuulee!" Niinpä, äitienpäiväaamuna minut herätettiin tämän ihanan aamiaisen kera:


Kurkut ja juustotkin oli sydämen muotoon veistelty, oi että!


Pohjoisessahan (josta mieheni on kotoisin) eivät valkovuokot vielä kuki äitienpäivänä kun useasti on lumikin maassa osittain, joten hän ei ollut tietoinen täkäläisestä valkovuokkoperinteestä, mutta kuultuaan siitä etsi paikan mistä niitä saa ja kävi aamuvarhaisella koiran kanssa noukkimassa ne minun vielä nukkuessa. En kestä miten herttaista!!!


Ja ehkä ihanimpana kaikista: hän oli hankkinut tulevalle mammalle eli minulle vielä lahjankin, eikä mitä tahansa lahjaa vaan itse kyhäämänsä ja suunnittelemansa t-paidan minun lempiväreissäni!


Mies oli töissä suunnitellut ja piirustanut tuon kuvan, ja kirjoittanut siihen beibimme "nimen" eli Minimöö sydämen sisään. T-paita on hieman reilun kokoinen mutta kuulemma suunniteltukin niin että kesän helteillä mahdun siihen isommankin masun kanssa. En ehkä kestä tätä onnea! <3

Maltan tuskin odottaa mitä isukki ja Minimöö keksivät sitten kun pikkuinenkin on jo maailmassa suunnittelemassa isukin kanssa ylläreitä! :)

4 kommenttia:

 1. Minun mielestä tuo äitienpäivän viettäminen suodaan sinullekin. Rajanveto on vaikeata, että missä kohdassa sitä tullaan äidiksi (kukas sen päättää?). Ihana huomiota mieheltäsi. Taitaa hänkin olla onnesta sekaisin. Raskautta ja tuota onnen tunnetta ei kukaan saa sinulta pois. Nauti nykyisestä ja tulevasta täysillä...niinkuin taidatkin nauttia. Halauksia jälleen koko porukalle! T: "tunteellinen työkaveri" -snif

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tässä tuli melkein tippa linssiin kommenttias lukiessa.. :') Kiitos paljon ja ihanaa kesälomaa sulle!! Nautitaan kyl täysillä ja varsinkin niistä päivistä kun ei ole mitään kipuja ja oloja! :)

   Poista
 2. Mulla tuli nälkä tätä lukiessa. Keskellä yötä :) Meidän touhut löytyvät osoitteessa http://varpurinne.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, en tiennykään että sullakin on oma blogi! :) kiva! Vai nälkää ja yöllä, hmm ;)

   Poista