sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Minimöö 1kk!

Aika menee liian nopeaa!!!


Meidän pikkuinen vauva on tänään kuukauden vanha. Ei ehkä kuulosta paljolta, mutta aika on juossut niin älyttömän lujaa, että ihan kauhistuttaa! Oli korkea aika käydä ottamassa "vastasyntyneestä" kuvia, niinkuin olimme mieheni kanssa suunnitelleet, ja suuntasimmekin eilen pikkuisen kanssa miehen työpaikalle ja studiolle. 

Ajatuksena oli ottaa sellainen suloinen kuva nukkuvasta alastomasta vauvasta sykeröllä valkean viltin päällä...... noh... ei mennyt ihan kuin strömsössä, vaan vauvahan ei tietenkään nukahtanut vaikka oli päiväuniaika parhaimmillaan, ei pysynyt hetkeäkään paikoillaan pöydällä vaan ryömi koko ajan reunaa kohti uhkaavasti tai oikoi muuten kaikkia raajojaan joka ilmansuuntaan. Unisykerökuva jäi haaveeksi, mutta saimme pöydällä muutaman ihanan 1kk-kuvan pikkuisesta murusesta! Niin se vaan on ettei suloisempaa ole maailmassa kuin pieni pehmoinen vauva!

Kun pöydällä oli tosi vaikea ottaa kuvia, päädyimme ottamaan kuvia vauva minun sylissäni, vaikkei minua pitänyt tällä kertaa kuvata enkä ollut valmistautunut oikein mallin hommiin mutta tulihan niistäkin ihan kivoja muistoja.
Sellaisia kuukauskuvia meillä, ihanasti jaksoi pikkumies poseerailla, vaikka vähän väliä hyssyteltiin ja nälkäkin iski kesken rankkojen kuvausten. Kyllä uni tuli nopeasti kun autoon päästiin ja jatkui vielä kotonakin. Ihanaista arkea täällä jatkellaan, kohta jo toista kuukautta!

3 kommenttia:

 1. Ihania kuvia pienestä! Joko olet postia saanut? Sjy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Sain juu maanantaina paketin, kiitos! Otin jo kuvat postausta varten mutta sitte pikkunen sairastui yhtäkkiä ja ollaan oltu siitä asti sairaalassa osastolla hoidossa :( saan tänään kameran tänne sairaalalle niin voin kirjottaa! Paketti oli oikein mieluinen! :)

   Poista
 2. Voi pientä! Jospa hän parantuu pian. Kurjaa kun noin pieni joutuu sairastamaan. Sjy

  VastaaPoista