tiistai 23. syyskuuta 2014

Pieni suuri aarre!

Hieman alle kuukausi sitten elämämme mullistui ja maailmamme kääntyi hetkeksi ylösalaisin!Meille syntyi pienen pieni "Minimöö"-poika 28.8.2014 klo 23.14. Siitä saakka ollaan ihmetelty ja ihasteltu pikkuista uutta perheenjäsentä, tutustuttu ja rakastuttu koko ajan vaan lisää ja lisää! Tämä onnen ja rakkauden määrä on jotain niin valtavaa ettei sitä edes käsitä, vaikka sen kanssa on jo muutaman viikkoa elellyt.


Jotenkin Minimöön syntymän jälkeen tajusi miten onkaan ollut niin kova ikävä jo raskausaikana vaikka nyt vasta aloitetaankin tutustuminen, ja miten se joku suuri ammottava aukko elämässä täyttyi tämän hurmurin saavuttua elämäämme. Tiesin heti saatuani pienen miehen syliini että tätä varten minut on tehty, äidiksi. Ei tämä alku mitään ruusuilla tanssimista ole koko aikaa ollut, mutta kaikki kuuluu asiaan ja yksi nuuhkaisu vauvan hiuksista palauttaa joka kerta merkityksen tälle kaikelle.Melko aivotonta tämä elo on tällä hetkellä, päivät kuluvat nukkuvaa vauvaa katsellessa, ihanaa vauvantuoksua nuuhkiessa, imettäessä ja loput jossain hattarapilvessä. Minut paremmin tuntevat tietävät vauvakuumeeni alkaneen jo hyvin nuorena ja on tämä kyllä juuri niin ihanaa ja miljoona kertaa ihanampaakin kuin haaveissani. Vauveli on rauhallinen, nukkuu tosi hyvin ja syö paljon! Yöt ollaan saatu alusta asti nukkua parilla herätyksellä ja viime yönä nukuttiin jo ihan ennätyspitkiä unia.

Kirjoittelen myöhemmin lisää synnytysfiiliksiä ja kuulumisia, nyt pitää jatkaa tätä vauvan ihastelua ja siunausjuhlien järjestelyä!

Tästä vielä Minimöön hymyt kaikille lukijoille!


8 kommenttia:

 1. Miten ihanaa! Ihan miljoonasti onnea ja siunausta pienelle Lahjalle! Hän on niin kaunis!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Paljon onnea pienelle miehelle ja koko perheelle. Sjy

  VastaaPoista
 3. Vielä kerran lämpimät onnittelut koko perheelle. Elämä on ihmeitä täynnä ja lapsen saaminen on kyllä se suurin. Vauvantuoksuisia hetkiä paljon! Terkuin, yhden 8-vuotiaan "vauvan" äiti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle! :)
   Olen minäki jo kertaalleen (ehkä parikin) pillittänyt miten nopeasti pieni kasvaa ja "kohta se jo menee kouluun".. :D Täytyy osata nauttia joka hetkestä ja ottaa kaikki irti vauva-ajastakin!

   Poista
 4. Oi kun ihania kuvia =) Onnea pienestä miehestä koko perheelle!

  VastaaPoista