maanantai 9. helmikuuta 2015

Blogissa hiljaiseloa, elämässä kovaa menoa!

Blogissani on ollut melko hiljaista nyt jonkin tovin jo. Tämä ei johdu missään nimessä siitä, että olisin kyllästynyt bloggailuun tai pääni olisi tyhjää täynnä postausten suhteen. Pääni pursuaa aiheita, mutta aika ei tahdo riittää nyt kun on harrastukset alkaneet ja tuo ihanainen pullerovauva täyttää päiväni sisällön jo olemassaolollaan. Ihanaa tämä elämä vauvan kanssa on, mutta nyt päätin että pitää se aika löytyä blogillekin, etten vaan menetä ihania lukijoitani!

Niinpä nyt kun poitsu nukkuu, tulin rustailemaan tänne. Tosiaan harrastukset ovat alkaneet ja ollaan ihan innoissamme sekä vauvauinnista että -muskarista!! Ihan huippuja molemmat. Onni tykkää musiikista ja koska siellä leikitään, tanssitaan, lauletaan ja lorutellaan paljon, on poju ihan elementissään.


Tänne tuli vihdoin talvi! Lähdimme loskaa pakoon Teneriffalle tuossa tammikuun lopulla (siitä lisää seuraavassa postauksessa) ja takaisin tultuamme tänne oli tullut talvi! Ihanaa!!!


Nyt on ollut ihan eri fiilis lähteä vaunulenkeillekin kun on valoisaa ja kaunista! Kyllä talvikin on ihana kun se on kunnollinen luminen talvi eikä sula ja harmaa! Mies pääsikin heti kolaushommiin jotta pihallamme pääsi liikkumaan, ja seuraavana päivänä auringon paistaessa kävin nappaamassa pihalla kuvia.
Talvenvihaaja-koiramme Nuudeli on kyllä taas ollut niin nyrpeänä tuolla pakkasessa, ei haluaisi tehdä asioitaan kylmässä ja tassutkin palelevat. Onneksi ollaan menossa jo kevättä kohti!Onnilla uni maittaa parhaiten pikkupakkasella ja päiväunien pituus venahti yhtenäkin päivänä viiteen tuntiin! Siinä ajassa ehti mamma jo laittaa huushollin kuntoon ja vähän jopa levähtääkin!Terassinkin näkymä on ihan hieno lumen valuttua reunalle roikkumaan.Siinä vielä meidän piha tieltä päin katsottuna lähes kokonaisuudessaan. Kyllä täällä "maalla" kelpaa asustaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti