lauantai 21. helmikuuta 2015

Teneriffa.

Niin sitä kävästiin Teneriffalla! Alunperin juttelimme mieheni kanssa syksyllä että keväämmällä pitää kyllä tehdä sitten etelän reissu, mutta joulukuussa alkoi jo niin reissuvarvasta vipattaa ja reissuhammasta kolottaa (?) että hyvän ja edullisen matkan löytyessä varasimme sen. Emme lähteneetkään ihan kolmistaan vaan isommalla porukalla, mikä oli vauvankin kannalta hyvä sillä lisäkäsiä ei ole koskaan liikaa. Eniten jännitti lentomatka, mutta sehän menikin ihan loistavan hyvin.

Pitemmittä puheitta, koska kuvia on niin paljon ja ne kertovat parhaiten, annan palaa!

Lentomatkat sujuivat oikein mallikkaasti, vauvelikin nukkui ison osan ja leikiskeli lopun aikaa.

Perillä odoteltiin lentokentällä lämpimässä makuupussissa

Yöllinen hotellin sisäpihanäkymä parvekkeelta


...ja sama päivällä


 
Turhaan jännitin miten vauva viihtyy reissussa, hänhän nautti lämmöstä yhtä paljon kuin me muutkin!!! Varjossakin oli juuri sopivan lämmin! Aamuparvekkeella paistattelemassa yöpukusillaan

Lomavauva ja lomaäitiMatkalla tulivuorelle oli kaktustaidetta...

...ja yhteen oli vauvelin nimikin päässyt?! :)

Teide-tulivuori


Ihaninta maailmassa <3


Lähdimme myös pohjoisempaan osaan saarta suureen eläintarhaan Loro Parqueen, jossa olin jo nuorena käynyt aiemmin ystävän kanssa. Loro Parque ei kyllä petä koskaan, ei tälläkään kertaa!


Sitten tutustuttiin läheiseen kylään ja vaavi pääsi reppuun, johon kohta nukahtikin, niinkuin aina.

 
Altaalla on vaan niiiin kivaa!

Garachicon kylä

Hui kamala mitä siellä tapahtuu!

  Los Gigantes

Hyvin tuli uni etelän lämmössäkin rattaiden varjossa. Ei voi olla mitään noin suloista <3 


Isin kanssa ilottelua altaalla.


 Mieskin pääsi ekaa kertaa testaamaan Manduca-kantoreppua kun kiipesimme läheiselle "vuorelle" eikä minun selkäni olisi kestänyt nousua 10kg paino edessä. Hyvin näytti sujuvan ja huipullakin vielä hymyilytti. Vauva ei tiennyt noususta mitään kun uni tuli heti alkumatkasta mutta huipulla heräsi hetkeksi katselemaan maisemia.

"Vähän" piti shoppaillakin, ja matkarattaat olivatkin koetuksella kassien painosta. Kuvassa pieni tankkaustauko pienellä.


Kaikenkaikkiaan reissu meni ihan loistavan hyvin, ja täysin turhaan jännitin matkustusta vauvan kanssa! Voin suositella kyllä kaikille, ja vielä helpompaa matkustuksesta teki se, että vauveli on vielä täysimetyksellä joten ei tarvinnut huolehtia mistään ruuista eikä ruoka-ajoista vaan ruoka kulki koko ajan kätevästi mukana. Muru täytti loman aikana 5kk ja vitsailimmekin että paineet nousevat näiden kk-lahjojen suhteen kun nyt sai etelänmatkan lahjaksi niin mitähän puolivuotislahjaksi..... ;)

2 kommenttia:

  1. Teillä oli ilmeisen hyvä ressu. Minua joskus naurattaa, kun ajattelen miksei lapsen kanssa voisi matkustaa. Jos lapsi on ns. perusterve ja rokotukset kunnossa, niin totta kai voi matkustaa. Ja vaikka lapsi olisi kiinteällä ruokavaliolla, niin saahan sitä ruokia ulkomailtakin. Ja lääkäreitä on ulkomaillakin, tiettävästi, jos hätä tulee. Ollessamme Thaimaassa porukkamme nuorin matkustaja oli 10 kk. Lentomatka oli se kaikkein pahin, kun piti matkustaa jo monta tuntia. Tuollaiset "lähireissut" ovat hyvää harjoitusta koko perheelle ja loma on aina loma, pois näistä kotiympyröistä... Kynnys seuraavalle reissulle alenee taatusti, kun uskaltaa vaan lähteä. Ja oli muuten hienoja kuvia! T: nimim. kesällä reissuun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä totta, ei jännitä seuraava reissu lainkaan noin paljoa enää kun tämä reissu meni noin hienosti ilman mitään vastoinkäymisiä! Seuraavat matkat saavat kuitenkin olla ihan kotimaan matkoja, ne virkistää lähes yhtä paljon kun pääsee pois juurikin niistä kotiympyröistä hetkeksi!

      Poista