perjantai 6. maaliskuuta 2015

6kk; maailmassa monta on ihmeellistä asiaa..

Pikkumiehen kuulumisia voisin kirjoitella pitkästä aikaa. Puolivuotissynttärit oli viime viikolla ja sen kunniaksi jäbän syöttötuoli kunnostettiin uudenveroiseksi. Kohta pääsee siihen istuskelemaankin kun vähän ensin treenaillaan. Kauheaa vauhtia kasvaa ja kehittyy, ja uusia taitoja ja ilmeitä tulee jatkuvasti. Nyt meillä jo ryömitään hieman ja hitaasti, päristellään jatkuvasti kieli ulkona suusta ja kiinteitäkin ollaan maisteltu kun puolen vuoden täysimetys ONNISTUI (jeejee!!) ja saatiin käsky alottaa "kunnon ruoka".

Tässä vähän tuoreita kuvia minimööstä.

Puolivuotias mussukka

Pieni ilopillerivauva 


Ja on muuten kauhia höpöttämään! Aina joku stoori tai laulu menossa


 Ja onpas sinne kaks hammastakin jo putkahtanut!!!

Puolivuotissynttäreiden kunniaks saatiin oikein kunnon flunssa, minä ja Onni. Murusella menee jo paremmin mutta itse olen vielä aika huonossa kunnossa. Eiköhän sekin tästä ala hellittämään ja kohtahan on jo kevät ja alkaa ilmakin lämpiämään! Jes! :)

5 kommenttia:

  1. Ihana blogi sinulla, itse vasta aloittelen. Jatka samaaan malliin hyvältä näyttää

    VastaaPoista
  2. Voi ihanuus sinua pieni Onni siellä. Onnea puolivuotiaalle!

    VastaaPoista
  3. Heippa! FB:sta löytyy Rauman Seudun Bloggaajat - ryhmä, johon ovat erittäin lämpimästi tervetulleita kaikki lähiseudulla kirjoittelevat! Liitythän, jos kaipaat lukulistallesi raumalaista luettavaa (tai omalle blogillesi uusia lukijoita) :')

    VastaaPoista