torstai 25. huhtikuuta 2013

Kaksvitoset ja lahjoja Ausseihin!

Niin siinä TAAS kävi, yksi vuosi rapsahti lisää mittariin. Saa nähdä tuleeko vuodesta elämän parhain, monet kun tuntuvat haluavan jämähtää kahteenkymmeneenviiteen. ;)

Perheessäni on ollut tapana antaa lahjat syntymäpäiväaamuna, herättää laulamalla onnittelulaulu ja viettää pieni mukava yhteinen hetki ennen kouluihin ja töihin lähtöä.
Ilmeisesti mieheni perheessä näin ei ole toimittu!

Kuitenkin minua muistettiin töiden jälkeen ihanilla lahjoilla, jotka sitten auttoivat armahtamaan oman armaani aamuisesta mokastaan!!! :D Olen aina rakastanut liljoja kukista eniten, ja sainkin kimpun liljoja jotka yhä koristavat keittiönpöytäämme.JA MIKÄ PARASTA!!!!  Minun mieheni, joka ei laukuista ja kengistä perusta eikä ole koskaan perustanut, oli ostanut synttärilahjaksi IHANAN keltaisen keväisen laukun!!! :)
Olen tänä keväänä erityisesti ihastunut vaaleankeltaiseen väriin, ja kuolaillut vaaleankeltaisia takkeja, kenkiä jne. En olisi villeimmissäkään kuvitelmissani voinut kuvitella, että landepaukkumieheni saa päähänsä valita itse laukkukaupasta keltaisen laukun vaimolleen lahjaksi. 
Se on täydellinen! <3


Viikko omia syntymäpäiviäni aikaisemmin ystävälläni Hannalla oli syntymäpäivä, ja lähetin hänelle paketin Australiaan jonne hän australialaisen miehensä kanssa muutti pari vuotta sitten. Paketin lähettäminen ei ole halpaa, joten laitoin samantien joulu-, ystävänpäivä- ja synttärilahjat samaan pakettiin. Jouluisesta Novita-lehdestä löytämäni converse-villasukka -ohje sai heti ystäväni nousemaan mieleen ja päätin jo silloin kutoa hänelle synttärilahjaksi converse-sukat (ausseissa kun talvi alkaa kun meillä kesä). Niin sitten puikot viuhuten tekaisin muutaman kömmähdyksen kautta ihan nätit tillukat ja nyt kun paketti pääsi perille asti niin hyvää palautetta tuli sieltäkin! <3
Mauri Kunnaksen ystävälle piti myös ostaa tuorein kirja joka vielä kertoo Beatles-poppoosta, mikä tietysti kiinnostaa kaikkia musiikista pitäviä! ;)

 
Aurinkoisia kevätpäiviä!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti