maanantai 29. huhtikuuta 2013

Kevät tuli blogiin ja keittiöön!!

Niin sai blogi uuden ulkomuodon! Hain eilen illalla pitkän aikaa sopivaa taustakuvaa, joka olisi keväinen ja hieman vanhahtavan romanttinen. Niin päädyin tähän ihanaan Young and free -nimiseen kuvaan, jossa kiikkustuolissa auringonpaisteessa on kasa kirjoja odottamassa lomaa ja lukijaa! :)
Kevät ei suuremmin ole näkynyt vielä asunnossamme minkäänlaisina uudistuksina. Suoraan sanottuna motivaatio muuttaa nykyisen asuntomme sisustusta on melko nollissa, sillä omakotitalon metsästys on täysillä päällä ja odotan jo niin kovasti, että pääsisin sisustamaan omaa kotia jossa on enemmän kuin kaksi huonetta sisustettavana. Täällä kerrostalokämpässä tuntuu seinät kaatuvan päälle, ja haluaisin upottaa sormeni jo oman pihan multiin, kylvää kukat ja kasvattaa kasvihuoneessa omat kurkut ja tomaatit... Unelmia vain, mutta olisi se ihana jos ne vaikka täyttyisivät tulevan parin vuoden sisällä. 

KUITENKIN, halusin vaihtaa jouluna ikkunaan laittamani kirkkaanpunaiset jouluverhot VIHDOIN keväisempiin/kesäisempiin verhoihin, ja löysin netistä Lineasta ihan perus valkopohjaiset sivuverhot, joissa on vihreitä lehtiä. Hintaa vain 11,80. Kaveriksi otin samanlaiset mutta ruskeilla lehdillä, voi ne sitten vaihtaa syysverhoiksi jos jaksaa. Niinpä tänään edes keittiö koki hienoisen kevätmuutoksen. Verhot ovat selvästi liian lyhyet keittiömme ikkunaan, mutta aion ne nyt pitää silti ainakin hetken, ja säästää seuraavaan asuntoon. Voihan niihin jotain jännää muutosta vielä keksiä. Mutta ei ihan suoraan sisustuslehdestä ole nyt keittiömme look! :D


Vanha luukki...


...ja uusi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti