perjantai 3. toukokuuta 2013

Pieniä suuria tapahtumia jotka kantavat elämässä!

Joskus kun elämä tuntuu raskaalta ilman mitään suurempaa syytä, stressin, ahdistuksen tai muun tyhjänpäiväisen takia, olen huomannut tehokkaaksi tavaksi palata takaisin normaaliin iloiseen olotilaan mukavien tapahtumien muistelemisen ja valokuvien fiilistelyn. Tänään jostain syystä töistä päästessäni tunsin oloni ahdistuneeksi. Syytä ei ole, koska viikonlopusta on takuulla tulossa mukava. Ihana "vekkuli" 14-v. poitsu tuli hoitoon meille taas viikonlopuksi, ja olin suunnitellut jo monta mukavaa tekemistä meille. Ololle ei siis syytä ollut, mutta se vain oli päättänyt jämähtää pysyväksi. Nyt illalla aloin selailla koneelta kuvia ja menneitä kuukausia. Ilokseni löysin monta ihanaa hetkeä, juhlia perheen kesken, iltoja keikoilla ja kahviloissa miehen kanssa ja muita juttuja joista kaikista oli tarkoitus kirjoittaa täälläkin, mutta jotenkin tuossa helmi-huhtikuussa oli sellainen "kuiva kausi" jolloin ei tullut kirjoitettua. JOTEN, laitan ne nyt pitemmittä puheitta tähän kaikki putkeen enemmän tai vähemmän järjestykseen kuvateksteineen. Toivottavasti saavat jonkun toisenkin hyvälle mielelle tai edes hymyilemään!


Vuoden ensimmäinen iloinen tapahtuma oli varmastikin siskon kihlautuminen! Systeri innoissaan tuli oven taa rimputtamaan ja kasvot loistaen kertoi poikaystävänsä kosineen!! Oi onnea! Kihlajaisia juhlittiin porukalla.


 Seuraavaksi syntyi ihana pikku Alice, pikkuveljeni aarre. Ei voi moista pientä palleroa katsoessa muuta ajatella, kuin miten ihmeellinen Jumalan lahja tuo suloinen tyttö on! <3


Muutaman kerran vuodessa käymme mieheni (ja joskus kavereidenkin) kanssa aidolla italialaisella jäätelöllä Kahvila Sopissa!! Voin mainostaa täydestä sydämestäni, että ainakin jugurtti- ja pistaasijäätelö ovat aivat järjettömän suussasulavia makuelämyksiä!! Kokeilkaa vaikka ennakkoluuloja herättääkin ainakin tuo pistaasijäde.Alice-neidin kakkosnimiäiset vietettiin Raumalla vanhempieni luona. Ylemmässä kuvassa on koko sisaruskaartimme ja perheen nuorin. Vieressäni seisova karvanaama on siis tämä tuore isä. Täytyy myöntää, ettei pikkuvauvan unen katselu ainakaan helpota vauvakuumetta, kahta kauheammin puskee päälle.... <3
Tietysti arjessa tärkeintä on yhteisen ajan löytyminen parisuhteessa. Kun aikaa ei ole, välitkin kiristyvät ja arjesta tulee sitä itseään. Mutta kun silloin tällöin löytää illan tai jopa viikonlopun ihan vain kahdestaan naustiskellen, on se peruselämäkin helpompaa ja mukavampaa kulkea yhdessä! :)
Kuvat ovat Topi Sahan keikalta Kahvila Sopissa. Lasi viiniä, oma rakas ja hyvää musiikkia.
Niistä on hyvä ilta tehty, ja taas jaksaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti