sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Isänpäivähuumaa!!

Vähän myöhässä tulee tämä mutta tässä on ollut hieman hektistä viime aikoina!

Meillä siis vietettiin ihka ensimmäistä isänpäivää tänä syksynä! Olin aivan innoissani järjestäessäni ylläreitä ja lahjahankinnat menivätkin hieman överiksi, mutta kerrankos sitä mies elämänsä ensimmäistä isänpäivää viettää!

Kortti piti tietenkin olla itsetehty, joten Onnin kanssa kävimme ostamassa (Onni nukkui koko reissun) sormivärejä ja korttiainekset, ja äitini avustuksella painoin Onnin pienen jalanjäljen korttiin <3 Taakse tuli koskettava runo isälle.

Lahja piti olla, joten mietin kuumeisesti mikä olisi miehelleni sopiva isänpäivälahja. Olin suunnitellut ostavani jouluksi hänelle kauan vinkumansa Paulig Cupsolo -keittimen, mutta nythän koitti tilaisuuteni yllättää ostamalla se jo isänpäiväksi. Niinpä suuntasimme vauvelin kanssa Cittariin missä se sattumalta oli alennuksessa, ja ostin sen. Siihen piti tietenkin hankkia lisäksi Cupsolo-joulukalenteri jossa oli maisteltavana lähes kaikkia eri makuja. Itselleni myös, luonnollisesti! ;)

Sitten facebook-mammaryhmässämme joku linkitti ihanan Daddy-paidan jossa luki Daddy ja alla oli komeat meksikolaisviikset. Se oli tullut myyntiin Jack&Jones -myymälöihin. No olihan sekin pakko saada tuoreelle daddylle. Molemmissa väreissä. Valkoinen ja harmaa! Viikkoa myöhemmin toinen mamma linkitti heidän myymälässään olevan Daddylicious -paitoja. Sellainen myös. Tummanharmaana. Toinen daddyistä meni isälleni, ja mieheni sai kaksi paitaa alkuperäisen suunnitelman mukaan. Pitihän omankin isini saada daddy-paitansa.

Ja jotta lahjukset menisivät vielä hieman överiksi, halusin ilahduttaa isukkia sekä aamiaisella että lounaalla, ja hankin aamiaiselle mieheni lemppareita, macarons-leivoksia. KAIKISSA väreissä koska en osannut valita väreistä enkä mauista. Otin kaikkia kaksi koska halusin itsekin maistella. Ensimmäinen meni jo leipomon pihassa autoon päästyäni. Olen toivoton. Mmmm herkullinen kinuski-macaron! <3

Isänpäivälounaalle panostin niinkin valtaisasti että ostin kaiken valmiina. MUTTA vain koska mieheni niin toivoi. Kysyin joskus mikä olisi ihanteellinen lounas, ja hän vastasi "jouluateria". Ostin kaupasta kaikkia eri joululaatikoita ja kinkkurullan. Aijettä.

Kun isänpäiväaamu vihdoin koitti, sydän läpättäen valmistelin aamiaisen keittiössä, kasasin paketit ja onneni kukkuloilla hiivin makuuhuoneeseen laulamaan onnittelulaulua. Pikkuinen lapsosemme ei ollut kovin messissä vaan nukkui koko tämän shown ajan, mutta heräili pikkuhiljaa lahjojen avauksen aikana. Ja kyllähän se tuore isä tykkäsi kovastikin lahjoistaan! Antaa kuvien puhua puolestaan.

Lounastettuamme matkasimme "pappalaan" eli vanhempieni luo viettämään isänpäivää. Isukkikin tykkäsi lahjastaan, ja meillä oli oikein mukavaa. Pikkuinen meni vaunuihin päikkäreille, ja isät ottivat mallia vauvasta.


Kun pikkumies sieltä heräsi, puettiin hänet juhlavaatteisiin ja lähdettiin juhlistamaan suvun vanhinta isukkia eli minun pappaani.


Uudet kuteet ja uus hattu päähän ja menoks! :) Vähän alkoi pientä murua jo väsyttää koko päivän juhlinta ja haukotuksia tuli vähän väliä.


Muutama tuntia mummuloitua olimme lähtemässä kotiin kun sisarukseni houkuttelivat vielä menemään loppuillaksi vanhempieni luo ja sinnehän me sitten päädyimme. Kaikenkaikkiaan ihana ensimmäinen isänpäivä, myös itse isän mielestä! Sanoi sen olleen elämänsä paras isänpäivä, miten se nyt pitää sitten ottaa? :D2 kommenttia:

  1. oi miten kiva isänpäivä teillä on ollut ja Onni on niin mainio mies...

    VastaaPoista