keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Postipakettien taisto

Tämä päivä on mennyt sairastelusta toipuillessa. Päivällä olin tekemässä koruja vanhempieni luona äitini ja siskoni kanssa, ja teinkin tähänastisen lempikaulakoruni vaaleansinisistä ja suklaanruskeista helmistä, ja korussa on vielä iso vaaleansininen kiviriipus. Kuvaa tullee ehkä myöhemmin.

Kotiin päästyäni havaitsin kaksi postin saapumisilmoitusta!!!!
Toinen oli osoitettu minulle ja hihkuin riemusta tajutessani sen olevan YesDeliltä, josta viime viikolla tilasin vähän tarvikkeita karppileivontaan. OI KYLLÄ! Nyt alkaa uusi aika, karppiaika. Päätin alkaa heti toteuttamaan uudenvuoden lupaustani niihin muutamaan liikakiloon viitaten, ja koska tunnistan itsessäni sen faktan, etten pysty olemaan ilman herkkuja, yritän tyydyttää makeanhimoni karpaten. Sain äidiltäni joululahjaksi (toivottavasti loistavan) karppileipomiskirjan, ja katsoin tarvittavien aineiden listan ja tilasin. Klik klik vaan ja parin päivän päästä paketti oli jo postissa. Nopsaa toimintaa! Ottaen huomioon, että välissä on ollut vain yksi arkipäivä ennen tätä päivää.


Toinen paketti oli lähetetty miehelleni, eikä minulla ollut kyllä hajuakaan mikä se voisi olla. Mitään hän ei minun tietojeni mukaan ollut tilannut, enkä muistanut kuulleeni mistään salaisesta joululahjalähetyksestäkään.


Paketit noudettiin postista, ja riemukseni sekä ikäväkseni mieheni nimellä, mutta meille molemmille suunnattu paketti oli aito sveitsiläinen suklaakonvehtirasia!!!!! AHHH!!! Se siitä karppaussuunnitelmasta, mutta ehtiihän sitä aloittaa huomennakin... ;)


Sieltähän se paketti oli matkannut Sveitsistä saakka, mieheni kotipaikan sveitsiläisten mökkinaapurien lähettämänä mukana joulutervehdys. Konvehdit olivat vähän menneet sekaisin lennolla, ja mieheni koottua tämän "palapelin" pääsimme maistelemaan ja nautiskelemaan.JA NYT, tämä kirjoituksessani jostain syystä ikävästi varjoon jäänyt TOINEN paketti, ensimmäisen perivihollinen joka sisältää niitä terveellisiä herkkuaineksia... 


Mukana on kaikkea leipomuksiin tarvittavia aineita, jauhoja, karppisokeria, psylliumjauhetta jne jne jne..

 
 Ja lisänä muutama pieni testipaketti karppinäkkäriä, -spagettia ja -pizza-aineita. Sormet syyhyävät päästä kokeilemaan ihania reseptejä, mutakakkua, muffineja ja keksejä! :)


Huomenna ohjelmassa muunmuassa joulualennuksien tsekkausta ja muutaman kirppiksen kiertoa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti