tiistai 1. tammikuuta 2013

24. hyvin myöhästynyt luukku ja Uusi Vuosi!!

Niin on joulu ohitettu jälleen kerran, ja nautittu vapaista. Menimme mieheni ja Nuudelin kanssa vanhempieni luo viettämään "rauhallista" joulua (joopajoo :D ) ja siellä oli koolla koko meidän sisarusparvi. Oli ihana nähdä kaikkia pitkästä aikaa ja olla samassa paikassa pidemmän aikaa ja nauttia perheen yhdessäolosta. Paljon tuli syötyä, pelattua lautapelejä (Carcassonne, Tuttu juttu, Alias, Piirrä ja arvaa jne..) ja ihan vaan lepäiltyä.


Aika hulinaa ja vilinää oli tosiaan, ihan jo senkin takia että jokainen toi omat pikku lemmikkinsä myös mukanaan joulua viettämään. Joten pikkuveljen mukana tuli kaksi terrieriä Vila ja Vattu, isoveljen mukana kääpiöjänis Keijo ja meidän Nuudeloinen oli myös juhlistamassa. Siihen vielä äitin koirat Hapsu, Milli, Salli ja Penni niin koiria yhteensä seitsemän......... Tässä tämän vuoden ihana joulutervehdyskuva hauvoilta!


Keijoa unohtamatta <3


Aatto meni vanhan kaavan mukaan, söin vattani ähkyyn kinkkua ja ihania laatikoita (mmmm jouluruukku <3 ), sitte laulettiin vähän joululauluja piano- ja viulusoiton säestämänä ja vihdoin oli vuorossa lahjat! Pukki on parina vuonna käynyt jo yöllä jakamassa lahjat, ja niin tänäkin vuonna lahjat ilmestyivät kuusen alle jo aattoaamuna, ja malttamattomina odoteltiin koko päivä että illalla saa avata.


Tunnelmallisin joululahja tänä vuonna ehdottomasti oli pikkuveljen ja hänen tyttöystävänsä antama lahja. Kaikille (äidille, iskälle, sisaruksille ja sisarusten puoliskoille) oli samanmallinen paketti. Ennen muiden pakettien jakoa jaettiin nämä karamellin muotoon paketoidut lahjat, ja kaikkien piti samaan aikaa repäistä ne auki. Perheen naisilla ja vähän miehilläkin siinä tippa tuli linssiin, ei varmaan tarvitse selittää...


Ikimuistoinen hetki siitä tuli..
Uutena vuotena olinkin vähän kipeänä ja puolikuntosena ei lähdetty paljoa mihinkään. Ennen uuden vuoden aattoa pikkuveli tuli tyttöystävineen katsomaan leffaa ja syömään meille, ja itse aattona haettiin murun kanssa kebabit ja hampparit kaupungista, katsottiin taas elokuva ja puolenyön aikaan kiivettiin läheiselle kukkulalle koiran kanssa katsomaan raketteja. Nuudeli ei ollut moksiskaan paukkumisista, ihmetteli vaan räiskyntää ja pauketta.


 Onnellista Uutta Vuotta kaikille!!!

1 kommentti: