lauantai 10. elokuuta 2013

Tenttejä, tenttejä ja voittofiilis!

Niin se vaan on, että kesälomani viimeisen viikon olen viettänyt tenttien merkeissä.

 
 Olen koittanut ottaa aikaa vielä pikku lomailullekin, mutta aivot on nyt niin motivoituneet käsittelemään saamaansa tietoa että jotenkin on tosi vaikea keskittyä vain oleiluun ja lomailuun. Aikoihin kun en ole tenttejä tehnyt vaan käynyt töissä niin nyt on stressitaso ihan omilla lukemillaan. Ajatus juoksee ja kädet tärisee kun pitäisi alkaa kirjoittaa. Kuitenkin, keskiviikkona sain tehtyä ensimmäisen tentin kolmesta jäljelläolevasta. Uskon sen menneen ihan hyvin. Nyt on vuorossa taas hurja pänttääminen ja sunnuntaina totuuden hetki jälleen käsillä, kun on kolme tuntia aikaa suoltaa kaikki tieto "paperille".
Molempiin tentteihin piti lukea kaksi kirjaa, eli yhteensä neljä. Muutamassa todella mielenkiintoinen aihe, johon halusinkin perehtyä paremmin, mutta pakkopullatekstiäkin mahtui mukaan. Myös yhden kirjan teksti oli jotenkin niin maalaisjärjellä ajateltavissa olevaa asiaa, että oli todella vaikea löytää siitä "päntättävää" tietoa. Ja niin tentissä sainkin huomata, että ihan se maalaisjärki riitti vastaukseenkin. Aika voittajafiilis oli taas tentin suoritettuani (sitä kuitenkin jännittänyt ja lykännyt jo nelisen vuotta).Minun piti lähteä mieheni kanssa täksi viikonlopuksi leirille Euraan, mutta niin siinä sitten kävi että mies meni ja itse jäin kotiin tankkaamaan tietoa. Hyvä vaan, että saan nämä kouluhommat vihdoin pois päiväjärjestyksestä.


Mietin kovasti jännitettyäni ja tehtyäni ensimmäisen tentin keskiviikkona että miten itseni voisin palkita. No, torstaina otin vapaapäivän tenteistä ja lähdimme Raumalta pikkusiskoni kanssa Turkuun viettämään "kälypäivää". Vietimme rentoa päivää yhdessä lenkkeillen, ruokaa laittaen, kierrellen kaupungilla ja jokilaivoilla sekä illalla viimeiseksi kävimme syömässä Di Trevi -ravintolassa. Nam.

 Drinksuilla Papa Joella. Isoveljen vaimo Saara, minä, pikkuveljen kihlattu Laura sekä sisko Tiuku.

Ja siitä palkinnosta vielä, löysin Turusta Ihana Kirppikseltä aiiivan ihanat kengät, jotkai sitten ostin palkinnoksi itselleni. :)<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti