lauantai 3. elokuuta 2013

Ongelmia kommentoinnissa!

Täytyy sanoa, etten edelliseen viestiin odottanutkaan mitään sadan kommentin tulvaa, mutta olin hieman ihmeissäni, ettei tullut kuin yksi, eikä yhtään "uusia" kommentoijia..
Ajattelin jättää asian sikseen ja pohdiskelin etteivät lukijat ole vain kommentoijatyyppiä, kunnes tällä viikolla leirillä työskennellessäni kuulin työkaveriltani, että hän oli yrittänyt kommentoida, muttei onnistunut kun olisi pitänyt ladata vaikka ja mitä, ja toinen halukas kommentoija sanoi ettei pysty kirjoittamaan kun pitäisi ensin jonnekin rekisteröityä. Nyt tutkin asiaa selaillen asetuksiani bloggerissa, ja huomasin että asetuksissa oli kohdassa "Ketkä saavat kommentoida" valittuna "Rekisteröitynyt käyttäjä". Eipä se ihme ole ettei kommentteja paljoa sadellut. :D
Nyt vaihdoin sen kohtaan "Kuka tahansa", joten pitäisi onnistua, mutta se selviää ainoastaan sillä että joku käy sen testaamassa. Joten, te jotka harkitsitte ja ehkä jopa yrititte vastata kysymykseeni bloggauksessa Häämatka osa 10, The last part; Toteutuivatko reiliunelmat?, menkää kokeilemaan uudelleen niin saan itsekin tietää onnistuuko se nyt! Kiitos paljon kärsivällisyydestä.


2 kommenttia:

  1. Mulla oli kanssa samaa ongelmaa joskus ja jouduin vaihtamaan silloin tän kommenttilootan semmoseksi että se pompsahtaa uuteen ikkunaan. Nyttemmin se kai taitaa mulla olla samoin kun sullakin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Toivottavasti nyt onnistuu kommentointi kaikilta. :)

      Poista