perjantai 25. lokakuuta 2013

Rääkkiä, lepohetki ja tirkistys tulevaan!

Taas olen pakannu niin paljon kuin olen jaksanut ja pystynyt. Tänään tosiaan sohvan ostajat hakivat sohvan (josta eilen bloggasin) pois, ja vaihdettiin isäni kanssa myös yksi sisäovi. Kaiken tämän jälkeen eteinen, vaatehuone ja olohuone olivat ihan järkyttävässä kunnossa, lattiat täynnä hiekkaa, kiviä, roskia, "rempparyjää", enkä kestänyt sitä hetkeäkään katsoa ja nappasin imurin käteeni ja kirmasin täällä laatikoiden seassa kuin höyrypää kunnes lattialta ei löytynyt varmaan enää pölyhiukkastakaan. Sain pikkusisaruksistani vähän pölynpyyhintään apuakin ja homma hoitui nopeaan. Tein rahista ja tyynyistä itselleni pienen nojatuolin ja katselin telkkaria...


Miehen päästyä töistä kävimme vielä ostamassa jättimäisen arkkupakastimen (ahhh saa alkaa ensi kesänä vihdoin säilöä!!) ja vaihtamassa netin uuteen osoitteeseen. Kotiin palattua illalla oli ihan hillitön nälkä ja ostimmekin kaupasta valmiit setit ettei tarvitse alkaa mitään valmistaa.


Latasin lautaselle ruuat ja suuntasin pieneen sohvanurkkaukseeni jatkamaan yhtä 
lempisarjaani nimeltä Olipa kerran...


Nurkkaukseni nojatuoliviritelmä ei ehkä aivan edeltäjäänsä löhösohvien kuningatarta paikannut, mutta mielestäni se oli kovin mukava väliaikaratkaisu, ja nautin hyvästä ruuasta ja tv-sarjasta.


Oma lautaseni oli kovin yksipuolisen näköinen, mutta olen jo pitkään himoinnut lämminsavulohta ja tänään ostettiin oikein iso kimpale. Kaveriksi kylkeen kaali-kurpitsasalaattia ja avot! Mieheni laittoi joukkoon lihapullia, perunamuusia, maksalaatikkoa ja vaikka mitä mutta itse olin tyytyväinen tähän yksinkertaistettuun yhdistelmääni.

Sitten se lupaamani tirkistys:

Kuva ei ole häävi mutta siinä vähän esimakua uudesta kodistamme!! :)

En malttaisi odottaa että saan iskeä käteni tuonne ja alkaa laittamaan sitä meidän näköiseksi. Sisältä talo on todella hyvässä kunnossa, ja uskonkin että ulkonäkö tulee muuttumaan eniten ulkoapäin (mm. maalia, ikkunanpieliä, lintulautaa, kukkapenkkejä, portaat?...), kun saan alkaa keväällä tehdä kukkapenkkejä, kasvimaita, kasvihuonetta ja pihaa ylipäätään sinne. Edelliset asukkaat ovat pitäneet talon hyvässä kunnossa, mutta pihalla ei ole tehty oikeastaan mitään, niin saamme ihan itse suunnitella ja tehdä siitä millaisen haluamme. Ihana luomisen into, hyvä silti että sitä pitää odottaa kevääseen/kesään, niin ehtii tässä suunnitella ja miettiä ihan kaikessa rauhassa mitä haluaa minnekin. Kunhan multaa pääsen mylläämään niin hyvä!!

4 kommenttia:

 1. voih, mua niin alko naurattaa tuo sun "nojatuoli" :D kivan näkönen talo, laitappa sisäkuviakin sitten kun muutatte :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu nojatuoli palveli aikansa, ei ollut pidemmän päälle mikään miellyttävä takamukselle! :D Eipä se sitä varten ollut suunniteltukaan!
   Eiköhän pian ala tulla sisäkuviakin, olkkari ja keittiö alkaa näyttää jo ihan hyviltä.

   Poista
 2. oi, lämpimästi onnea uudelle kodillenne!

  VastaaPoista