maanantai 24. maaliskuuta 2014

Kädentaitomessut 2014 Turussa!

Eilen käytiin kädentaitomessuilla vaihteeksi Turussa! Normaalisti ollaan oltu Tampereella, jossa messut ovat kyllä ylittäneet mennen tullen odotukset. Turun messuista en voi olla samaa mieltä. Minun makuuni ne olivat hieman pohjanoteeraus kädentaitomessuista. Todella vähän ideoita, materiaaleja (kuten kankaita tai lankoja), lähinnä pienyrittäjien pikku kojuja jossa myivät omia tuotoksiaan ja vaatteita. Ei reissu kuitenkaan ihan turha ollut ja muutamasta kojusta nappasin kuvankin. Tällä kertaa en näköjään ole ottanut itseäni kiinnostavista kuvia, mutta kotona alkoi naurattaa kun kuvat selasin läpi, sillä niissä oli yksi yhdistävä tekijä lähes kaikissa, kaikki olivat jotain "syötävää"... :D

karkkikoruja fimo-massasta

karkkisaippuaa

ommeltuja jädetöttöröitä

...ja vielä melko makeaa syötävää! Hassua sillä mieleni ei ole tehnyt makeaa aikoihin. Jotenki nämä olivat kuvauksellisimman näköisiä sitten. Kaksi muutakin kuvaa kamerasta löytyi, aivan ihanasta pikku liivimekosta sekä tilkkukojusta.Vaikka messujen tarjonta ei ollut pökerryttävä, tarttui minullekin silti jotain sieltä matkaan:

muutama pussi suloisia koristenappeja (vas. leppiksiä ja oik. hiiriä&juustoja)

hieman tuplalenkkejä koruaskarteluun

kankaista askartelumittanauhaa ompeluhuoneen koristeluun

Ja viimeisin muttei tosiaankaan vähäisin ostokseni oli tällainen ihmepuhdistusaine jolla irtoaa lika kuin lika pinnasta kuin pinnasta! Näin lupasi myyjä.


Tätä ihan vartavasten etsin messuilta, sillä meidän ihanat Skotlannista ostetut taotut häämaljamme ovat tummuneet kamalasti häiden jälkeen, ja haluan ne taas kiiltävän puhtaiksi.Tänään sitten reippaana tyttönä otin aineen kokeiluun, ja voi miten nopeasti sillä lähtikään pinta puhtaaksi! Maljoista tuli aivan eri näköiset, juuri sellaiset kun silloin 2012 kun ne löysimme Skotlannin Invernessläisestä pienestä sisustuspuodista ja rakastuimme päätä pahkaan. Olin pitkään etsinyt persoonallisia laseja meidän alkumaljoihimme, enkä niitä mistään ollut löytänyt. Tämän kun näimme, tiesimme että se on meidän, hieman korkeahkosta hinnasta huolimatta. Ja käsintaotut uniikit maljat olivat juuri sitä mitä halusinkin. Häissä tuohon sydäntelineeseen kiedottiin murattia hieman kiertämään vartta, ja siitä tuli kyllä upea!Kyllä nyt taas kelpaa nostaa ne olohuoneen hyllylle kunniapaikalle!

Messut eivät siis todellakaan olleet turhat, vaikka tarjonta ei minua häikäissytkään.
Sain sen mitä tarvitsin eikä rahaa kulunut liikaa heräteostoksiin....SIELLÄ! Messujen jälkeen suuntasimme Bauhausiin jonka tarina onkin aivan toisenlainen! Mutta siitä lisää seuraavalla kerralla!

2 kommenttia:

  1. Toi liivimekko -- kuljin sen putiikin ohi aina kun menin Turussa kouluun. :D Ikkunassa oli aina tosi ihania vaatteita ja asusteita, mutta en voinut kuin miettiä, kannattaako oikeasti myydä niin kalliita, uniikkeja käsinmaalattuja lastenvaatteita. Niiden käyttöikäkin on niin lyhyt (vaikka voihan niitä pitää seinällä kuin taulua. ^^)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoja ja sulosia ne on, mut en mäkää ikinä maksais lapsen liivimekosta sellasia hintoja just sen käyttöiänki takia. Toi kävi mielessä et ehkä seinälle, mut en ehkä siihenkää lähtis. En tajua miten se kauppa kannattaa. Ihania oli silti :D

      Poista