lauantai 29. maaliskuuta 2014

18+0 ja maha senkun kasvaa!

Torstaina mies napsi kuvia vauvamahasta 18 täyden viikon kunniaksi. On se kummallista ajatella, että tällainen säkki on tullut jo tuohon eteen kasvatettua, mutta paino on yhä selvästi miinuksella lähtöpainoon nähden.


Että kuinkahan paljon se todellisuudessa oikein onkaan laskenut kun vähentäisi vielä ne mitä tuolla masuasukilla on jo painona. Tulin vihdoin "kaapista ulos" myös somessa eli facebookissa. Totesin ettei tätä mahaa enää piilossakaan saa pidettyä, joten miksi salailla asiaa enää. Tyyppi on alkanut kovasti möyriä ja potkutella masussa, ja on niin ihana seurailla möngintää ja tuuppimista! Jännityksellä odotan mitä seuraavaksi tulee. Tällä viikolla totesin mahan venahtaneen jo sen verran, että on aika poistaa napakoru. Sen joskus teinivuosina halusin ottaa ja olen ollut ihan tyytyväinen tähän saakka, mutta nyt oli aika koru poistaa ennenkuin alkaa lävistys venyä. Sen näkee sitten mitä sille tapahtuu, venyykö, tuleeko aurinkomaiset arvet ympärille vai säilyykö ihan normaalina.


Uuuu paljasta pintaa! No, tämä sallittakoon, vielä kun uskaltaa paljastaakin masua kun ei ole vielä seepraantunut! Pahoinvointi helpotti jo pariksi viikoksi niin että päivisin oli jo aivan normaali vointi ja aamut vain olivat kamalia, mutta nyt on pari päivää pahoinvointi ja närästys olleet taas ihan kokopäiväisiä. Huomenna pitäisi pystyä lähtemään Turkuun Piha- ja puutarhamessuille, saa nähdä mitä siitä tulee tällä voinnilla. No, onhan sielläkin vessoja......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti