torstai 5. kesäkuuta 2014

Ihanaiset ompelumerkit

Tilailin tuossa keväämmällä netistä SoMinelta ihania ompelumerkkejä. Otin kolmea erilaista merkkiä, ja tänään ne olivat postilaatikossa minua odottelemassa.


Kauhea kasa mutta tosi halvalla. Nyt kun kesälomakin alkoi niin on aikaa alkaa surruttelemaan oikein ajan kanssa. Yhdet verhot ompelinkin tuossa toukokuun aikana, mutta vaatetta en ole nyt hetkeen tehnytkään.


Kyllä nyt kelpaa alkaa ommella pikkuiselle tulokkaalle vaatteita ja myssyjä.. Itsellekin olisi tarkoitus tehdä imetyspaita/-tunika vielä ennen beiben syntymää. Alkuun nuo "äidin ommel" -merkit ovat ihania mutta saa nähdä mitä muksu sanoo sitten isompana niistä, voi olla että on niin supernoloa etten saa enää sellaisia laittaa vaatteisiin mutta siihenhän on vielä aikaa vuosia!

Ompeluhuone ei ole siitäkään syystä ollut nyt kovin kovassa käytössä kun ompelupöytäni on taimilla vuorattu. Kaikki taimet eivät koulimisen jälkeen mahtuneet enää olohuoneen ikkunalaudoille ja osa piti laittaa ompeluhuoneeseen jotta ovat eteläseinustalla. Viikonlopun aikana istutan kaikki loputkin taimet ulos laatikoihin, joten ompeluhuoneeseen tulee jälleen tilaa sille mihin se on tehty! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti