perjantai 9. tammikuuta 2015

Ihanuuksia OB:ssa!

Minulle tulee kaksi ompelulehteä kestotilauksella; Suuri Käsityölehti on tullut jo pari vuotta, ja Ottobren äitini tilasi minulle joululahjaksi. SK:ssä on paljon kaavoja aikuisille ja muutama lapsille, kun taas OB on jaettu niin että neljä numeroa vuodessa on ainoastaan vauvojen ja lasten kaavoja ja kaksi numeroa naisten kaavoja. Tuohon SK:een olen ollut pitkään jo tosi pettynyt; ihan ihme malleja eikä ollenkaan sellaisia ihan perustavallisia käyttövaatteita, joten päätin lopettaa sen tilauksen. Niitä saa kirjastosta lainaan ja jos niin hyvä numero tulisi että olisi oikein useampi toteutettava malli niin sen saa irtonumeronakin ostaa kaupasta!

Ottobre taas on melko uusi tuttavuus ja siihen olen hyvinkin tyytyväinen. JOKAISESSA lehdessä on toteutettavia malleja ja aivan ihania vaatteita jotka osa on hyvinkin helppo tehdä ja osassa on vähän haastettakin. Ja suloisia pieniä yksityiskohtia jotka voi joko tehdä tai jättää tekemättä. Eilen postiluukusta kolahti molemmat lehdet!


SK:stä löysin yhden ihan kivan näköisen mekkosen, jota saatan jopa kokeillakin.


Noissa on vaan se vikana että kaavoja pitää lähes aina muokata, ja välillä aika paljonkin että vaatteesta saa istuvan. Monet pussittavat joka puolelta. Vaatii siis pitkää pinnaa ja hermoja, jotka välillä ovat hieman kadoksissa ainakin allekirjoittaneella kaavojen suhteen!

Ottobre ei pettänyt taaskaan! Uuden OB:n avaaminen on kuin karkkipussiin kurkkaisi! Paljon on kaikkea ja aina on mukana niitä parhaimpiakin herkkuja! Tässä pari näytettä.


Tältä aukeamalta heti pääsevät testiin nuo ihanaiset housut vas. yläkulmassa. Aivan ihanan malliset!


Tältä aukeamalta ajattelin tehdä molemmat. Vasemmalla olevan haalarin ulkokäyttöön vaunupäikkäreille ja oikeanpuoleisen ihanan leikkihaalarimallin haluan myös testata. Näyttäisivät juuri sopivilta malleilta Onnille, jolle ei mitkään makkarankuorivaatteet sovi.

Painunkin tästä piirtämään housukaavoja, kuvat lopputuloksesta tulevatkin tuota pikaa! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti