lauantai 22. joulukuuta 2012

(19.-21.) OIKEASTI 22. luukku; Joulun taikaa ilmassa!!!

Jätin tarkoituksella välistä JULMASTI pois osan luukuista, koska olen laiska, ja tosiaan haluan korostaa että olen (olemme) tehnyt KAIKEN tämän tänään yhden päivän aikana!

Eilen tosiaan alkoi joululoma töistä, mulla kahden ja puolen viikon pätkä, miehellä alkoi tänään ja kestää joulun pyhien yli. Ihanaa rauhoittumisen ja yhdessäolon aikaa luvassa! Aamulla päivä alkoi eriskummallisesti mieheni löytäessä Nuudelin pedistä melkein kokonaan syödyn voipaketin!!!!!!
Onneksi se osoittautui samaiseksi paketiksi jota käytin edellisenä päivänä leivontaan ja josta jäi jäljelle vain 50g. Toivottavasti se oli nautinnollinen 40g mitä Nuudeli ehti siitä nakertaa! :D Tänä iltana ruoan joukossa ei nähty öljylorausta! Episodin selvittämisen jälkeen panin toimeksi, ja aloin tekemään joulusiivousta! Nyt on koko kämppä siivottu ja puunattu yhteisvoimin.

Sen jälkeen innostuin kokeilemaan uutta kakkuvuokaani ja pyöräytin taatelikakkutaikinan. Päätin, että jos vielä tämäkin epäonnistuu, en tee enää tänä jouluna yhtään! :D Mutta toisin kävi:


Kakku onnistui täydellisesti!!! FINALLY!!! x)
Sen jälkeen päätin tyhjentää pakastimen joulutorttulevyistä ja mieheni kanssa istuimme alas pidemmäksikin toviksi vääntämään joulutorttuja uudella lempparireseptillä: mustikkamarmeladia ja vaniljakastiketta! Niitä tulikin useampi kymmentä tehtyä, tällä kertaa niitä riitti pakkaseenkin vierasvaraksi.


Ulkonäkö ei tällä kertaa ollut ihan se paras, mutta maku parempi kuin koskaan! ;)
Sitten oli aika iskeä eilen tehdyn joulupiparitaikinan kimppuun! Ostimme viime vuonna uutuuttaan hohtavat piparimuotit, mutta ei ehditty tehdä pipareita sillä vietimme joulun pohjosessa mieheni kotipaikassa Pellossa. Nyt väsäilimme ison taikinallisen niin muumipipareita, minipipareita kuin peruspiparejakin. Sain aiemmin tällä viikolla eräältä mopsiystävältäni kaksi uutta muottia, mopsin mallisen ja tassumuotin, ja kokeilin myös niitä! Kaikki onnistuivat täydellisesti, jopa mieheni itse puukolla veistelemät traktori- ja kaivinkonepiparit! :D :D :D


Tässä meidän molempien ylpeydenaiheet:


Ja vähän koristeltuja:


Leipomusten lisäksi päätimme laittaa myös kuusen olohuoneeseemme vaikka vietämmekin joulun vanhempieni luona. Kuusi on tänä(kin) vuonna koristeltu pelkistetysti: 
punaista kuusennauhaa ja hopeisia palloja! :) That's how I like it!


Kuusen alle tuli jo toista joulua viettävä kuusenalusliina sydämineen <3


Vielä pisteeksi iin päälle paketoimme tänään viimeiset mysteeriset joulupaketit, ja sain haettua ristipistotaulun kehystämöstä.


 Ihanaa ihanaa ihanaa, taidan olla virallisesti valmis rentoutumaan ja vastaanottamaan joulun! Huomenna matkaamme aamupäivällä Lappiin (ei pohjoiseen) valmistelemaan joulu sinnekin (lihapullien pyörityksen muodossa) ja sitten....joulun taikaa ja kulkusten kilinää!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti