perjantai 26. heinäkuuta 2013

Häämatka osa 10, The last part; Toteutuivatko reiliunelmat?

Toukokuussa ennen koko häämatkan alkua kirjoitin blogitekstin "Reiliunelmia!!". Siellä listasin asioita joita haluaisin tehdä ja nähdä matkallamme. Nyt päätin lopettaa häämatkabloggailut yhteenvetoon siitä toteutuivatko nämä pienet unelmat vai eivät.

Unelma 1.  Kirjoittaa reissupäiväkirjaa.CHECK!
Päiväkirjaa tuli kirjoitettua sivukaupalla joka päivästä. Vielä ei ole tullut sellainen fiilis että lukisin mitä on tullut rustailtua, mutta ehkä joskus vuosipäivänä voisi kun on osa jo unohtunutkin. :)


Unelma 2.  Nähdä Eiffel illalla.


CHECK!


Unelma 3.  Ajaa tandempyörällä.


OOLMOUST CHECK! 
Pyöräiltiin surkeilla San Remo -hotellin ilmaisilla lainapyörillä Garda-järvellä muttei tandemia saatu.


Unelma 4.  Tutustua Alppeihin edes jossain määrin.


CHECK! 
Itse Alpeille ylös ei päästy käymään silloisen lumivyöryvaroituksen takia, mutta junalla matkasimme Alppien alitse ja lomitse Sveitsistä Italiaan ja yövyimme Alppien juurella Garda-järvellä joten saimme "kauempaa" ihailla vuorten majesteettisuutta!


Unelma 5.  Nähdä värikkäitä rakennuksia.CHECK!
Mutta aika pliisuja kuvia nyt löytyi vaan, ei olla taidettu ottaa kuvia niistä riemunkirjavista talorivistöistä joita etelä-euroopassa siellä täällä oli. Nähtiin kuitenkin.


Unelma 6.  Kävellä Seinen rannalla.CHECK!
Ja oikein romanttisesti käsi kädessä pussaillen käveltiinkin niinkuin häämatkalla kuuluukin. En silti ihan ymmärtänyt ruskeana muuten romanttisen Pariisin läpi virtaavan Seinen romanttisuutta.. Aurajoki ja Rauman Ganal vievät voiton.. Seine olisi kaivannut enemmän oheistoiminta, paljon vanhanaikaisia koristeltuja ravintolalaivoja kahden hengen ruusupöytineen ja muita härpätyksiä saadakseen minulta erityismaininnan romanttisuudesta! :D


Unelma 7. Shoppailla ihanissa eurooppalaisissa putiikeissa ja liikkeissä.


 CHECK!
Shoppailin enemmän kuin painorajotukset ja budjetit sallivat, jopa niin paljon että piti ostaa lisämatkalaukku lennolle (ja täyteen tuli leikiten) mutta se oli sen arvoista!!! <3


Unelma 8.  Ottaa paljon valokuvia.


CHECK!
Kuten kuva kertoo (eikä siinä kansiossa ole vielä kaikki), lähemmäs 4000 kuvaa tuli otettua reissusta, niistä riittää pitkäksi aikaa selattavaa ja muisteltavaa!!


Unelma 9.  Ostaa ja syödä ihania tuoreita hedelmiä hedelmäkauppiaalta
CHECK!


Unelma 10.  Lukea hömppäromaania.


CHECK!
Luin ensin Piin elämän (huippukirja, suosittelen kaikille, niillekin jotka ei normaalisti paljon kirjoja lue!), ja sen jälkeen "vakavampaa" Torey Haydenin fiktiivistä romaania. Jos haluat täydellisen lukukokemuksen, lue VAIN kirja, elokuva on kirjan jälkeen vähän flassu. Jos haluat ihanan elokuvakokemuksen, älä lue kirjaa ollenkaan, uskon että siten elokuva tekee lähtemättömän vaikutuksen!


Unelma 11.  Käydä piknikillä.


CHECK!
Vaikka piknik-eväämme olivat yhtä huonosti mätsäävät toisiinsa kuin itse piknikpaikkamme piknikin viettoon, sen silti teimme ja koimme! Piste.


Unelma 12.  Kiivetä korkealle.CHECK!
Vaikkei Alpeille päästy kiipustamaan niin ainakin melko korkealle Sveitsin Zürichissä.


Unelma 13.  Käydä suloisissa pikku kahviloissa. CHECK!
Kahviloissa tuli visiteerattua joka kaupungissa. Olen yhä kahviloiden rakastaja!!


Unelma 14.  Matkustaa satoja kilometrejä junalla.CHECK!
Ihan tarkkaa tietoa ei ole montako sataa taikka tuhatta kilometriä loppujenlopuksi mentiin junalla, mutta paljon sen täytyy olla. Eikä edes tullut kyllästymistä juniin vielä. Kaikenlaisilla erilaisilla junilla putputeltiin kaupungista ja maasta toiseen.


Unelma 15.  joka tietysti oli tärkein: Olla ihan valtavan rakastunut ja imelä!! <3


CHECK!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


KUKA SIELLÄ?

Kiitos sinulle joka olet seurannut häämatkamme kulkua täältä blogista käsin. Nyt olisikin mukava tietää ketkä täällä on matkaa seurailleet, joten jos vain jaksat, jätä pieni kommentti itsestäsi tai matkastamme. Olen usein miettinyt kun näitä postauksia tänne laittelen, että kukahan siellä ruudun toisella puolella lueskelee. Jos haluat kertoa jotain itsestäsi  kommenttilaatikkoon, lukisin mielelläni Susta ja mitä sulle kuuluu. :)

4 kommenttia:

 1. Hola Maija!
  Minä se ainakin käy lukemassa sun blogiasi. Oli kiva lukea teitin häämatkasta; matkakohteista ja "sattumista". Pian nähdäänkin työn merkeissä. Toivottavasti olet saanut ladattua akkuja, että jaksetaan taas painaa syksy täysillä...ja sullahan oli ne opinnot ihan jo viittä vaille valmiit... :)
  T: Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Hola Satu!
   Kiva että tykkäsit, täytyy sanoa että on mulla helpompiakin bloggauksia ollut kuin tuollainen kymmenen kirjoituksen sarja, ja tuhansia kuvia plokattavana ja selattavana. Ihana oli kirjoittaa, mut ihana päästä myös taas "normaaliarjesta" kirjoittelemaan.
   Opintoja ovat hyvällä mallilla loppumaisillaan. :) Tällä hetkellä tuntuu siltä että koko kesä on mennyt reissatessa ja joka paikassa käydessä, että kotona ei ole ehtinyt olla ja pysähtyä. Että "loma" alkaa sitten kun normaali arki ja työtkin.
   Lataillaan akkuja vielä viikon verran ja sitten työn tuoksinaan!

   Poista
 2. No mamma täällä tietysti luuraa :D

  VastaaPoista