keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Kauan kaivattu kangaskaappi!

Kuten viime vuonna jo Unelmana ompeluhuone -postauksessani kirjoittelin, hyvin keskeneräinen ompeluhuoneeni on eniten kaivannut kangaskaappia, jotta kankaat eivät lojuisi ympäriinsä kaikki eri kaapeissa ja eri hyllyillä. Ja nyt vihdoin Ikeasta ostin löytäessäni omaa silmää miellyttävän siron kaapin. Oikeastaan se ostettiin jo helmikuussa, mutta se on odottanut innokasta kasaajaa paketissa ompeluhuoneen lattialla, ja nyt potkaisin miestä persuksiin ja hän se kokosi tuhisten ja puhisten!


Kamala siivohan siellä ompeluhuoneessa oli kun sieltä tyhjensin vanhan hyllykön ja se kannettiin uuden kaapin paikalta pois, mutta nyt olen saanut tavaratkin uusille paikoilleen. Siellähän se tönöttää oikealla seinustalla.Pidän erityisesti peräseinän "laudoituksesta", harmi vaan että se peittyy melkoisesti kun täytän kaapin ihanilla kankailla. Ja saas nähdä kauanko tämä kaappi riittää kankaille, olen sellainen hamstraaja että aina pitää ostaa kun kaunis kangas tulee vastaan.


Hyllyn päälle en halua alkaa keräämään turhaa roinaa, (jota olen yrittänyt karsia muutenkin paljon tänne muutettuamme), ja monet esineet etsivätkin vielä paikkaansa, mutta sinne päätyivät koristepeili, häälahjajoutsenet ja koruteline. Ainakin koruteline saa siihen jäädä, muista en vielä tiedä.


Äkkiä hyllyt täyttyivät ihanista kankaista, ja koitin jonkun järkevän systeemin keksiä mihin järjestykseen ne laittaisin. Niinpä ylähyllylle päätyivät puuvillaiset kankaat ja paksummat sisustuskankaat.


Toiselle hyllylle laitoin trikoot ja muut venyvät kankaat, aika paljon niissä on lastenvaatekankaita ja vauvanvaatetta varten ihania kuoseja.


Toiseksi alin täyttyi Suuri Käsityö -lehdistä, Ottobre-lehdistä sekä sinne pääsi yksi lempikankaistani, punainen Paratiisin puutarha -velour josta teen vielä itselleni tunikan jonain kauniina päivänä, tuskin nyt ihan heti vaan sitten kun mahani on taas hieman "normaalimman" kokoinen! :D


Aivan ihana kaappi siis löytyi ja olen todella tyytyväinen ostokseen, sekä siihen miten se sopii tuonne ompeluhuoneeseen. Vielä kun saisi vihreille rei'itetyille seinille tehtyä jotain niin olisin tosi tyytyväinen. Haaveilu jatkukoon!!!

4 kommenttia:

 1. Mikä kaappi tämä on, en löytänyt ikean sivuilta vastaavaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Liatorp-sarjaa! :) En tiedä onko just tota mallia siellä nyt mutta ainakin helmikuussa vielä oli. Korkeampaa kirjahyllyä ainakin on.

   Poista
 2. Hei! Voisiko sinulta ostaa palan tuota punainen paratiisi -kangasta? Tai tiedätkö jonkun, jolla olisi sitä vapaana? Olen yrittänyt kovasti metsästää sitä toppia varten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä osaa sanoa vielä kun en ole siitä vielä mitään tehnyt, mutta pidän mielessä ja ilmoittelen jos sitä jää sen jälkeen kun siitä jotain tekaisen! :)

   Poista