torstai 3. heinäkuuta 2014

Ne saapuivat: Emmaljungan Classicit Brown Flowers kuosilla!!!

Alkaa tämä raskaus konkretisoitua koko ajan vaan enemmän mitä enemmän viikkoja kertyy ja välineitä hankitaan! Nyt viikkoja on tasan 32 ja mahakin alkaa olla jo melkoinen möllerö!

Viime viikolla teimme suursiivon ja mööbelseerasimme hieman makuuhuoneita jotta vauvan hoitopöydä mahtuu makkariimme. Se sopikin sinne kuin nakutettu. Olihan siinä hommaa sillä yhdelle lipastolle piti raivata tilaa toisesta makkarista sillä tämä hoitopöytä tuli tv-lipastomme tilalle. Hoitopöydän löysin lastentarvikekirppikseltä edullisesti Facebookin kautta, ja hoitoalustan ostimme Turusta Vauvatalo Johannasta.Tilasimme myös juhannusviikolla vaunut Muksumassista, ja viikon päästä siitä ne olivatkin jo myymälään saapuneet. Tällä viikolla vihdoin haimme ne kotiin odottamaan pientä tulokasta. Olen niin rakastunut noihin vaunuihin etten malttaisi millään olla lykkimättä niitä, mutta parisen kuukautta olisi vielä odotusaikaa jäljellä, jos masuasukki ei sitten päätä tulla etuajassa.


Pohdimme pitkään Classic- ja Sport-rungon välillä kumpi olisi meille parempi, ja loppujen lopuksi päädyimme Classic-runkoon, koska siinä on metallinen kori alaosassa, ei kerää hiekkaa ja loskaa niinkuin Sportin kankainen. Tässä oli muutenkin muita meitä miellyttäviä ominaisuuksia enemmän, ja vaikka toiset nimensä mukaan sopisivat paremmin sporttikäyttöönkin, niin tässä mallissa pitkät ihmiset saavat kuulemma paremmin säädettyä käsisijan hyvän mittaiseksi, eivätkä pitkät jalat hakkaa jarruihin ja renkaisiin niin helposti kuin sportissa. Tiedä sitten, mutta lykittyämme molempia liikkeessä aikamme, päädyimme tähän ja nyt olemme kyllä tosi tyytyväisiä päätökseen!


Miehelläni ei ollut muita kriteerejä vaunuille kuin väri (omituista, sillä yleensä minä olen se jolle vain väri merkitsee esim auto- ja kodinkoneostoksissa), ja sen piti olla tummanruskea, mielellään vielä suklaanruskea! Sehän passasi minulle vallan mainiosti, sillä olin vuosikausia kuolaillut aina ohi mennessäni Muksumassissa ja muissa liikkeissä juurikin niitä tummanruskeita vaunuja enkä mitään muita. Sen jälkeen vaihtoehtoja jäikin enää kaksi kuosia, Capri Brown ja Brown Flowers. Capri Brown oli melko saman ruskea, mutta koristellut osat olivat ruudullisia. Tässä Brown Flowersissa ne ovat kukallisia ja niitä osia on vähän enemmän. Kun toinen malli oli kokonaan loppu jopa varastosta, päätös oli helppo! Meille kotiutuivat nämä ihanat kukkaunelmat!!

Mieheni niitä testailikin pitkin pihaa jo lykkiä ja hyvin kuulemma kulki! Vauvakuume sen kun kasvaa vaan ja mitä enemmän tuo vauva tonkii kylkiluitani raajoillaan, sitä enemmän toivon että hänet saisi jo syliin tuolta masusta! On tämä odotuskin silti ihanaa aikaa ja otan kaiken irti näistä hetkistä!

2 kommenttia:

  1. Voi, tuo on siis niin ihanaa aikaa...tuo odottaminen ja laittaminen :)

    VastaaPoista
  2. Heippa. Minulla kanssa ollut Emmaljungat ja olin todella tyytyväinen niihin. Jämäkkä runko ja muutenkin kestävät. Sukulainen peri ne ja kesti sielläkin käytössä tosi hyvin. Luulenpa, että teitte oikein hyvän ostoksen ja ovat ihan riittävän "sporttiset", kun laittaa vaan "nelivedon (vai -työnnön ) päälle. Mukavia kärryttely hetkiä, sitten kun se on vain ajankohtaista! Terkuin, Satu

    VastaaPoista