sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Kesälomalla töissä ja "töissä"!

Pakko kirjoittaa välillä jostain  muustakin kuin häämatkasta, kun tässä elämässä kuitenkin jatkuvasti tapahtuu kaikkea. Ja selitelläkseni pitkiä taukoja bloggailussa, täytyy mainita että olen ollut töissä ettei loma täysin pääse vetelystyttämään (onkohan tuo sana?). Tässä reissun jälkeen kesäkuun puolivälistä saakka lomailtuani aloinkin jo kaivata jotain kunnon tekemistä ja sovinkin jo keväällä meneväni kahdelle autismileirille kesän aikana. Molemmat kestävät viisi päivää, ja toinen on nyt takanapäin. Leiri oli omalla tavallaan rankka, mutta onneksi illalla meitä oli mukava porukka jutustelemassa lasten mentyä nukkumaan, se oli tavallaan päivän nollaamista jotta jaksaa taas seuraavana päivänä uuden rumban. Vaikka pidemmillä yöunilla olisi ehkä jaksanut myös paremmin. It's a choise!


Leiriä ennen ehdin nauttia kesästä vain lomailemalla ja anoppikin vieraili luonamme viikon ajan juhannuksen jälkeen, ja alennusmyynneillekin ehdimme käymään. Tein pari pikku löytöä Porista anopin kanssa kauppoja kierrellessä. Ihana rento löysä suurella napilla "maustettu" neule sekä seuraavan viikonlopun hääjuhliin löytämäni mustat korkokengät olivat ehdottomasti parhaat löytöni.  Saatan lisätä niistä ja muista löydöistäni kuvia myöhemmässä bloggauksessani, taidan kuvata kaikki sitten yhdellä kertaa. Teimme siskoni kanssa myös kirpparishoppailureissun Turkuun eilen, ja se oli menestys! Löysin aivan ihania paitoja sekä kivan kesämekon tosi halvalla. Turussa on uusi Ihana-kirppis joka on tunnelmaltaan nimensä mukaisesti romanttisen ihana, ja löytöjä siellä oli vaikka kuinka.


Tässä on ollut kova suunnittelu mitä tekisimme kesän lomapäivillä, pienen reissun tai roadtripin jonnekin, festarireissun, hotelliviikonloppu jossain vai jotain muuta. Pieni reissu periaatteessa saatiin jo toteutettua kun matkasimme viikonlopuksi Pelloon häitä varten. Olimme kaksi päivää pohjoisessa ja tulimme takaisin. Juhannuksena tuli roadtrippeiltyä Keuruulle viettämään jussia. Ihana ystäväni Jonna ehdotti Särkänniemen reissua ja kävimme siellä.


Festareille en/emme ole päässeet vielä ollenkaan, ja se ihanuus onkin edessä koko ensi viikon ajan. Jazz-hulluus iski minuun jälleen tänä vuonna, ja keväällä ilmoittauduin PoriJazzeille toimitsijaksi. Olen ollut siellä kolmena kesänä töissä samassa paikassa, Areena Catering -ryhmässä joka huolehtii artistien ruokkimisesta ja hyvinvoinnista backstagella. Vaikka työ on vapaaehtoista eikä siitä rahaa makseta, se on yksi kesän kohokohdista ja valtavan antoisaa. Saa tavata mielenkiintoisia persoonia, käydä ilmaiseksi keikoilla, työvaatteet itselleen (joka vuosi uusi hyvännäköinen ja -laatuinen takkikin), ruoan ja majapaikan sekä kavereille halvalla lippuja. Ja niin superhyvä porukka! JOKA vuosi! Suosittelen kaikille. Vaikka se on ihan täyttä työtä, asiakaspalvelua ja backstagen rakennuspäivinä ihan ruumiillista rankkaa työtä, ei se kuitenkaan työltä tunnu, vaan loistavalta tavalta viettää "lomaansa". Tarkoitus on ensi viikolla olla 5 päivää töissä ja keikoilla, ja kaksi päivää aion säästää ihan pelkästään konserteille ja hengailulle. Jazzien jälkeen varmasti lisää siitä.


Kaikenkaikkiaan RAKASTAN kesää, voi kumpa se jatkuisi ikuisesti. Vaikka on muissakin vuodenajoissa omat viehätyksensä, kesä on silti ehdottomasti oma lempivuodenaikani. On aina ollut. Vielä on tulossa ainakin kaksi häämatkabloggausta, ja sitten jatkankin normaaliin tapaan päivitellen milloin mistäkin elämän tapahtumasta tai tapahtumattomuudesta. :)


Ihanaa kesänjatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti