perjantai 16. marraskuuta 2012

Allergiaa, alegríaa ja alabanzaa!

Synkkä, pimeä, kostea, kylmä ja jotenkin epämiellyttävä päivä päällisinpuolin...Noin ajattelin aamulla noustessani sängystä! Ei tehnyt mieli lähteä töihin, väsytti ja laiskotti.
Kuitenkin tiesin, etten voi sängyn pohjallekaan jäädä ja lampsin tien toiselle puolen töihin.
Töissä (erityiskoulussa) lähdimme ekalla tunnilla heti Seminaarin puutarhaan tutustumiskäynnille, ja juuri kun päivä alkoi kirkastua ja ihastelin kauniita kukkia, tungin nokkani kiinni tuoksuviin kukkiin, ja mitäs muuta siitä aiheutuikaan kun kunnon allergiareaktiot! Hengitystiet tukkoon HEP!
Poistuin kasvihuoneesta ulos vetämään raikasta happea yrittäen välttää astmakohtauksen, ja pahin ahdistus menikin ohi, mutta illuusio hetkellisestä mielen kirkastumisesta katosi yhtä nopeasti kun oli tullutkin!
Työpäivä kului nopeasti, ja kotiin tullessani odottamassa oli elämäni valo, ihanista ihanin, suloisista suloisin karvalapseni Nuudeli <3
 

En vaan voi sille mitään, että aina kotiintullessani, oli päivä kuinka ärsyttävä tai raskas tahansa, alan hymyillä saadessani niin rakkaudellisen vastaanoton Nuudelilta! Yhdessä lähdemme ulos tyhjentämään varastoja (vain toisen osapuolen osalta!!!), jonka jälkeen levähdän hetken, yleensä sohvalla nörtteillen tai edellisen illan tv-ohjelmaa seuraillen.


Niin se päivä vaan kirkastu mullekin, ja yhä toki väsyneenä, mutta mieli virkeänä Nuudelin pissalenkin jälkeen istahdin soffalle, avasin koneen ja tsekkasin tietysti eka blogin, jonka jälkeen päätin pitkästä aikaa kurkata "kotiseurakuntani" Palabras de Poderin nettisivuja ( sijaitsee vanhoilla kotikulmilla Malagassa). Kuuntelin pari hyvää puhepätkää ja nautin vaan pimeydestä (jonka takia olin aamulla kärttyinen :D ), sytyttelin kynttilöitä ympäri olkkaria, kuuntelin netistä espanjankielistä musaa ja iloitsin siitä miten hyvin oikeastaan asiat elämässä just nyt on!!! Ja mikä parasta, HUOMENNA lähdetään porukalla Tampereelle Käsityö- ja Kädentaitomessuille! <3 Siitä varmasti lisää myöhemmin viikonlopun aikana...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti