maanantai 19. marraskuuta 2012

Knittinggggg...

Kun inspis iskee, on iskettävä sen kimppuun HETI!!!
Niinpä aloin heti tuumasta toimeen ja laitoin sukkapuikot kilisemään.

Viime kerta (ja AINOA historiassani) kun kudoin villasukan, oli ala-asteella luultavasti viidennellä luokalla, joten hieman on päässyt unohtumaan kuinka se käy. Löysin kuitenkin hyviä ohjeita netistä (lehdessäkin oli hyviä, mutten halunnut heti tehdä mitään monimutkaista, vaan ensin ihan perusparin ja sitten väkertämään apinoita ja converseja!;) ) Siispä eilen kun aloitin sukan, oli se jo tänään iltapäivällä valmis:Tulihan siitä pikkusen liian löysä, mutta ohjeen mukaan tein (paitsi kavensin kovempaa tahtia kuin ohjeessa löysyyden takia), tiedä sitten mille läskinilkkanaisille oli tarkoitettu tämä malli! :D
Aloitin heti toisenkin sukan neulomisen, hullunkiilto silmissä tottakai.
Totesin, että niitä voi hyvin käyttää löysyydestä huolimatta esimerkiksi farkkujen päällä, tai "krymppäämällä" hieman vartta nilkkaa kohti. Luulin tämän Pellon Ruotsista viime jouluna ostamani langan olevan kirjavaa, koko ajan värit sekoittavaa lankaa, mutta se paljastuikin erilaiseksi: selvät värit ja raidat. Rakastuin ehkä vaan enemmän kyseiseen lankaan, onneksi varastossa on vielä samanmoinen kelta-musta-harmaa kerä x2!!... mahtaakohan näitä saada vielä lisää Ica Hallenista....?
En malttais odottaa enää, että pääsen käsiksi apina-sukkiin!!! Suunnittelin jo innoissani tekeväni Nuudelillekin talveksi pahimpien pakkasten varalle villapaidan, jonka selkämyksessä on samainen apina! Mun "reumasormet" ei oikein jaksais tätä tahtia kutoa, mutta intoa riittää niin paljon että pienissä buranoissa olen kohta neulonut sukkia parikaupalla!

4 kommenttia:

 1. Hianot sukat! Ja ihanaa lankaa <3
  Mun blogissa on sulle yks juttu, käyppä kattomassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OOOOO!!! Ihanaaa!! :) Kiitos paljon!
   Hankala vaan laittaa eteenpäin kun ei mulla niin paljoa ole vielä noita blogituttuja.. :S
   Mut tällä viikolla laitan ;)

   Poista
 2. Hurja nainen ko tuosta noin vaan kutoo mielettömät sukat! Ja kyllä, ruottista löytyy edelleen vaikka mitä värejä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Eilen just sain sen toisenkin valmiiks! :)
   Just sopivasti paukkupakkasiks valmistuivat.
   Jos käyt joskus siel nii kurkkaa huvikses mitä värejä on ja nappaa vaiks kuva? Ne on niin hienoja, et voisin haluta lisää, maksan tietty jos hakaset joskus mulle ;) !!!

   Poista