lauantai 17. marraskuuta 2012

Terveiset Kädentaitomessuilta!!

Tulipa käytyä Tampereen Kädentaitomessuilla, ja hui miten paljon siellä oli kaikkia käsityöihanuuksia!!! Kuvittelin meneväni ostamaan helmiä ja helmityövälineitä, mutta kuinkas kävikään, innostuin hulluna kutomisesta (jolla tietysti tarkoitan neulomista) !
Ostin Novitan joululehden, josta löysin heti malleja, jotka aion vielä tänä talvena tehdä....

 
....mm. ihanat apinatillukat, joista tuli heti lempparini ja joihin ostin messuilta langat...
ja converse-tillukat, joista tiedän ainakin yhden ystäväni tykkäävän hulluna! ;) Siskoni Tiuku on innostunut virkkaamisesta, ja koittikin löytää erilaisia virkkausohjeita ja ideoita, siinä onnistuen. Loppujen lopuksi ideoita löytyi mm. maton virkkaamiseen matonkuteista sekä virkattuun tyynynpäälliseen. Bongasin erilaisia joulukorttimalleja ja -ideoita, ja niitähän riitti:


Kaikkein kivoin, jonka varmasti tulen tekemään, jos en tänä jouluna niin seuraavana, oli:Ostin hiukan jotain askarteluvälineitäkin, mutta aika pienellä budjetilla tulee tämän joulun kortit!
Yritin kuvata kaikkea, mihin ihastuin messuilla, mutta se unohtui kun hypistelin vauvanvaatteita, tilkkukankaita (joita muuten riitti kojukaupalla), valmiita jouluaskarteluja, laukkuja ja koruja. Tässä muutamia esimerkkejä tuotteista joihin iskin silmäni:
 
 


Sisustuskamaa jouluisissa väreissä...


Karkkiaiheiset korut ( kuvassa kaulakorut, joissa on minikarkkeja purnukoissa, sekä joulupiparikorvikset) tuntuivat olevan uusien trendien joukossa, ja nälkäisenä monen tunnin kiertämisestä ne jotenkin osuivat erityisesti silmään ;)Viimeisimpänä ja päivän parhaana juttuna, messut pursuivat ihania lankoja ja erivärisiä lankavyyhtejä!!! Äitini osti ison kassillisen lankoja neulepaitaa varten, itse tyydyin pariin rullaan luonnonvalkoista sekä ruskeaa kerää, joista aion tehdä alussa mainitut apinavillasukat, ainakin itselleni, saa nähdä jos innostun ja tekaisen vielä muillekin.2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitti! Luulin ottavani hulluna kuvia reissulta, mutta kotona selvis että aika vähäseks jäi saalis... onneks joitain silti oli malttanu ottaa :)

      Poista