perjantai 30. marraskuuta 2012

Huomenna alkaa JOULUKUU!!!!!

Mikäs voisikaan olla sen mukavampaa! Tänään vihdoin satoi kunnolla luntakin, maa on valkeana ja lumimyräkästä huolimatta oli ihana ajaa hämärällä kun vihdoinkin ympäristö oli valaistunut edes vähän. Tähän on silti pakko lisätä, että tänään töistä lähdettyäni, vasta ajettuani Raumalta Euraan, ja takaisinpäin Lappiin saakka, huomasin ajaneeni koko matkan käsijarru päällä............
Kävin töiden jälkeen tankkaamassa, ja ihmettelin liikkeelle lähdettyäni miksi "bensavalo" ei vain sammu..... no se sitten selvisi n.50km ajettuani, ettei kyseinen valo ollutkaan bensavalo vaan käsijarruvalo... :D

Nyt kun olen julkistanut blondiuteni, voinkin jatkaa jouluhömpötyksillä! Eurassa kävin ostamassa täksi viikonlopuksi hoitoon tulevalle poitsulle joululahjan, jota en täällä vielä paljasta, ettei se vain paljastu hänelle, tarkkasilmäinen ja -korvainen kun on. Sieltä löysin myös uuden ihanan kynttiläkoristeen. Olen pitkään halunnut jotain "isompaa" kynttilätelinettä tai -mökkiä tmv. olohuoneeseen tai parvekkeelle, ja Euran Hintakaaressahan se sitten oli.

Rakkautta ensi silmäyksellä.Mieheni nappasi samaisesta koristuksesta vähän taiteellisemmat kuvat... :D


Intouduin sitten vaihtamaan vähän koko olohuoneen sisustusta talvisemmaksi.


Senkin päällä olleet syksyiset (Partyliten) lehtitassit vaihtuivat Ikean mustaan keraamiseen (?!) kynttilänaluseen, johon ripottelin hääkoristeina käyttämiäni pieniä timantteja.Myös tuikut saivat vaihtua Partyliten lumipallerokynttilöihin (en muista virallista nimeä). Ihana aiemmin syksyllä ostamani enkeli sai pysyä kynttilöiden lomassa.


Tähän väliin on huomautettava, että enkelin oli alunperin tarkoitus olla anopille joululahja, mutta ihastuin siihen itse niin, että se sai jäädä meille, täällä kun ei ole vielä YHTÄÄN enkelikoristetta, anopilla sen sijaan varmaan kymmeniä! Ja keksin paremman lahjan hänelle...Keittiössä en VIELÄKÄÄN ole saanut aikaiseksi paljoakaan mitään, mutta kynttelikön iskin pöydän päähän. Huomenna etsin punaisen joulukaitaliinan ja alan vihdoinkin väsäämään niitä verhoja!


Mietin, kuinka "tuunaisin" vanhan lasisen maljakkona muoviruusuille toimivan tonkan, ja muistinkin ostaneeni viime jouluna punaiset jouluvalot, jotka eivät ollenkaan pysyneet ikkunassa, vaan aina tippuivat alas ja jouduin vähän väliä kipuamaan ripustushommiin. JOTEN, nehän päätyivät maljakon sisään, ja olen tyytyväinen tulokseen.
Ihanaa tämä jouluvalmistelu! Tänä vuonna kun olen kaiken lisäksi ajoissa, ehtii tehdä paljon enemmän ihania koristeluja, kortteja, ompeluja ja käsitöitä kuin normaalisti viime hetken paniikkikiireellä aattoa edeltävällä viikolla... :)

ps. ostinpas tänään suklaakalenteritkin meille.. x) Hih, itselleni Nalle Puh aiheisen ja miehelleni Autot -kalenterin! Lapsellista kyllä, mutta en ole yhtään joulua koskaan ollut ilman (paitsi espanjassa asuessa, jos oikein muistan), joten pakko perinnettä on jatkaa! Ja ONHAN se joulukalenterisuklaa parasta!!! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti