keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Viulunmuotoisia haaveita...

IHANAA! Tänä jouluna tonttu vihjaisi, että saattaisin saada joululahjaksi uuden viulukotelon!! ;) Mutta sillä ehdolla, että tilaan sen itse. Laitin Thomannille siis tilauksen menemään ja osoitekenttään kirjoitin päätontun osoitteen. Nyt vaan jännittämään tuleeko se ihana viininpunasisuksinen kotelo joulupaketista! <3


Siitä pääsinkin sopivasti jatkamaan haaveilua seuraavasta soittimesta!! Olen pitkään haaveillut sähköviulusta, mutta tietystikään en sillä vielä tee mitään.. Ensin pitää kuulua johonkin bändiin tai soittoporukkaan, ja pelkkä sähköviulu ei paljoa lämmitä, tarvitaan myös vahvistimet ja muut asiaankuuluvat vempeleet. Haaveilla kai saa silti? ;)

Tämmöinen vähän räväkämpi ihanuus osui silmiin:


En kuitenkaan moista haluaisi, keltainen kun ei oikein monien vaatteidenkaan kanssa mene yksiin...
Seuraavana ihastuin näihin (niitä oli siis eri kuoseilla) niiden muotoilun takia, eikä kukissakaan mitään vikaa ole, tosi söpö ja esteettistä silmääni rakastava:


Suosikikseni valikoitui ehdottomasti tämä ihana valkoinen viulu. Se on niin kaunis, ja tosiaan valkoinen menee ihan minkä vaatteiden ja tyylin kanssa tahansa soittaessa, ja se muistuttaa eniten oikeaa puista viulua! Täytynee lisätä joskus vuoden parin päästä joulupukin listaan! ;)


Haaveilun merkeissä menny tämä päivä, kun migreenin takia jouduin jäämään kotiin enkä mennyt töihin. Kun iltapäivällä päänsärky vähän hellitti, pääsin vähän tekemään kotihommia ja kouluhommiakin siinä samassa... Viuluista kuullaan varmasti vielä......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti