torstai 29. marraskuuta 2012

Joulumusafiilistelyä..

Tämä päivä onkin kulunut rattoisasti joulumusiikkia kuunnellessa! Töissä musiikintunnilla kuuntelimme ja lauloimme joululauluja, ja sen innoittamana laitoin heti kotiin päästyäni Spotifystä joululistan raikhaamaan niin että naapuritkin sai nauttia pikkujouluilustani. Väsäsin ruoat miehelle, joka kohta tulikin töistä ja yhtyi joulufiilistelyyn. Yhdessä istuttiin soffalla läppärit sylissä, lauleltiin, itse selailin joulublogeja lähes pari tuntia, ja mies kamerafoorumeja.


Löysin parista blogista ihania leipomusvinkkejä jouluksi! Herkullisin idea oli laittaa joulutorttuihin luumuhillon sijasta vaniljakastiketta ja siihen kaveriksi vaikka mustikkamarmeladia tai omenakanelimarmeladia jos haluaa!!!!!!! Voiko parempaa makumielikuvaa olla! ;) Vinkin löysin randomista joulublogista, ja aion kokeilla näitä torttusia jo viikonloppuna, kun mulle tulee autistipoju vklhoitoon ja pyysi jo viime kerralla, että tehtäisiin joulutorttuja ja menisimme pelaamaan biljardia. Sen verran harvoin poitsu mitään pyytää, että täytyyhän ne molemmat toteuttaa!


Ajattelin tällä viikolla aloittaa myös joulukorttien väsäilyn, jossei se vaikka jäisi ihan viime tinkaan tänä jouluna, niinkuin kaikkina edellisinä....... :D
Ideoita on muutama erilainen, mutta eiköhän se tämän joulun kortti sieltä kokeilemalla löydy!
Voi kun vaan aika riittäisi töiden, arkiaskareiden, koiran ulkoiluttamisen ja muiden sovittujen juttujen lisäksi kaikkeen askarteluun ja käsityöhommiin.. :)


..........lunta odotellessa.......

Ja muuten, tässä yhtenä päivänä postissa tuli vihdoin odottamani konserttiliput!!!!!!!!!!!!! x)
N. kuukausi sitten näin yhtäkkiä telkkarissa mainoksen Il Divon kevätkonsertista, ja puhelin suorastaan heittäytyi käteeni!


Mieheni ei niin ole kiinnostunut ko. musiikkityylistä, mutta tiesin, että isääni voin asiassa luottaa! Olimme aikeissa mennä Il Divon konserttiin vuosia sitten, mutta jostain syystä se jäi väliin, ja isäni ja äitini lupautuivatkin lähtemään kanssani Helsinkiin seuraavassa maaliskuussa!


Tilasin liput, ja vihdoin, oi vihdoin ne ovat käsissäni! Vielä ihanampaa olisi päästä samaisen miesporukan joulukonserttiin, mutta uskon että laulavat sitten mitä tahansa, meikäläinen siellä pyyhkii silmiään nessupaketillisen verran! :)


2 kommenttia:

  1. Itsehän en ole enää pariin vuoteen luumuhilloa torttuihin pistänytkään. Mustikkaa ja sitä omppua ja nyt on kaapissa joku vadelmahommeli... Luumu on iha last season :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en oo tykänny niistä muista hilloista mitä on joskus aina ollu, mutta ajattelin, että toi vaniljahässäkkä vois vähän tasottaa sitä makua omnomnommmm <3

      Poista