lauantai 25. lokakuuta 2014

2. paketti Salaiselta jouluystävältä!!!


Voi miten jännittävääääää!!! Eilen postilaatikolla käydessäni hirveässä tuulen tuiskeessa ja tuiverruksessa vauvanvaunut mukanani löysin kun löysinkin pienen paketin! Voi että! Melkein heti arvasin sen olevan Salaiseltä jouluystävältäni, sillä en tietääkseni odota pakettia mistään muualta tällä hetkellä!


Tällä kertaa paketti oli cdon.comin laatikossa, ja avattuani sen siellä olikin oikein ihanasti paketoitu joulupaketti!


Jos viimeksi pidin paketin sisällöstä, tätä suorastaan rakastan! :D Miten minulla olikin sellainen toive ja kutina avatessani että olisipa paketissa suklaata, ja löytyi sieltä sitten sitäkin!


Yllätyin, miten paljon Salainen jouluystäväni oli tähän pakettiin panostanut nähdessäni itse neulotut vanttuiden tapaiset punaiset ihanuudet. Viestistä selvisi mitkä ne ovat.


 Ne ovat siis kämmekkäät, enkä ole koskaan nähnyt enkä kuullut moisista, mutta ovat varmasti todella kätevät (paitsi tällä hyytävällä tuulella) ja tulevat käyttöön vaunulenkeille!

Värikin on ihanan jouluinen!

Lisäksi paketissa oli joululevy, jossa on nimensä mukaan Joulun tunnelmia instrumentaaliversioina. :)


Itseni hemmotteluun sain vielä kasvonaamion sekä sitä toivomaani joulusuklaata!Kaikenkaikkiaan ihana paketti ja ihana yllätys! 
Salainen jouluystäväni on selvästi lukenut tarkkaan mieltymyslistani
tai sitten hänellä on vaan todella samanlainen maku kanssani! ;)
Kolmatta ja viimeistä pakettia jään odottamaan - joulukuussahan se sitten viimeistään tulee!

2 kommenttia:

  1. aivan ihana kuulla että paketti oli mieluinen. Itse tykkään käyttää kämmekkäitä. Vähän viileämmällä ne on kiva vetää sormikkaitten tai lapasten päälle lisälämmikkeeksi tai käyttää pelkästään niitä jos sää sallii. Kolmas paketti onkin jo työn alla :) sjy

    VastaaPoista
  2. Ihana jouluinen paketti ja superihanat nuo kämmekkäät =)

    VastaaPoista