lauantai 11. lokakuuta 2014

Ensimmäiset joulupallot!

Sain Salaiselta Jouluystävältäni paketin viime viikolla, ja tällä viikolla pääsin tutustumaan paremmin sisältöön. Paketissa oli ohjeet ja tarvikkeet ihaniin neulottuihin joulupalloihin, ja puikot minulta löytyikin kotoa valmiiksi. Panin töpinäksi vauvelin päiväunien aikana, ja ensimmäinen ihana pallo olikin valmis alta aikayksikön. En ole ennen neulonut mitään koristeita, mutta huomasin tämän olevan oikein rentouttavaa ja palkitsevaa tehdä välillä tällainen nopeasti valmistuva pikkutyö.


Parissa päivässä sain tehtyä kaikki kolme erilaista mallia. Oma suosikkini on tuo ensimmäiseksi tekemäni vasemmanpuoleisin valkopohjainen pallo! Raidallinen on myös kiva!
Pallot on tehty tällä Novitan ohjeella, ja innostuin näistä niin että luulenpa käyväni ensi viikolla kirjastossa lainaamassa jonkin kirjan jossa olisi lisää pallomalleja!


Voi mikä valtava käsityöinnostus onkaan nyt iskenyt. Ihanaa ja kamalaa kun samaan aikaan on niin monta projektia työn alla ja jo suunnitelmissa. Mikäs tässä äitiyslomalla ommellessa ja neuloessa, nyt kun pienikin on alkanut löytää taas normaalia päivärytmiään takaisin, onneksi! Jää mammallekin päivällä aikaa tehdä omia juttujaan kun vauva nukkuu pitkät päiväunet.

2 kommenttia:

 1. Ihania palloja, ja mukavaa että paketti päässyt käyttöön. Carlen ja arneksen ( jos nimi meno oikein) joulupallo kirja on ihan mahtava, varmaan varaston puolella vielä, mutta pyydä hakemaan :) sjy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkä varaston? Kirjaston? Miksi se siellä olis, onko niin uusi?
   Katoinkin netistä että niiltä sellanen kirja on!

   Poista