sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Liikenteen lähteet..

Silloin tällöin tarkistan, millä hakusanoilla blogini on löydetty ja mistä linkeistä blogiini eksytty, sen kun saa katsottua blogin tiedoista. Yleensä sieltä ei kummempia yllätyksiä löydy, mitä nyt joskus alkuun oli erittäin epäilyttävä aikuisviihdesivu (en vieläkään tiedä kuinka se oli mahdollista sillä blogissani ei tietääkseni ole mitään sen kaltaista sisältöä) ja mitä mielenkiintoisimpia hakusanoja, mutta nyt tarkistaessani löysin jotain mielenkiintoista. Itse asiassa kaksi sivustoa joista oli linkki minun blogiini.

Ensimmäinen oli espanjankielinen blogi, jonka postaus käsittelee erilaisia tyynyjä. Siihen on otettu kuva minun blogistani (ilman lupaa kylläkin mutta olkoon) postauksestani Tampereen kädentaitomessuista parin vuoden takaa. Tämän linkin kautta blogiini on eksynyt jopa 63 ihmistä. Enpä tiedä ovatko mitään saaneet vierailustaan sillä kaikki tekstini ovat suomeksi, ja jotkut vielä niin murteella kirjoitettu etteivät ehkä ole edes käännettävissä netin käännöskoneilla.Toinen sivu josta blogiini oli eksynyt 120 kävijää, oli vauva.fi. Siis oikeasti. Vauva.fi:n foorumkeskustelusta...
Linkin nähdessäni olin vähintäänkin hämilläni, mutta nähdessäni keskustelun aiheen hämmennykseni syveni. Aiheena oli mikäs muukaan kuin "Miksi lasten pitää liimata tarroja sänkyyn?" 

 SIIS MITÄ?

Kyllä hetki meni miettiessä että mikä ihme postaus liittyy lapsien tarrojen sänkyyn liimailuun... mutta tsekkasin ketjun ja sieltä se linkki löytyi.

Remonttireiskoja liikkeellä!

Tuohon postaukseen siellä viitattiin ja pidettiin tarraisia ovia kovastikin kodikkaina. Eipä siinä mitään, mutta ihmettelen suuresti miksi juuri tämä postaus oli sinne päätetty linkittää.
Samapa tuo silti, toipahan minulle 120 kävijää hetkellisesti blogiin. Heh.

En voi näitä tarkasteltuani todeta muuta kuin että on tämä Internetin maailma ihmeellinen. Tosiaan ku nettiin jotain laitat, ei se sieltä koskaan kokonaan katoa. Joku välimeren bloggaaja nappaa kuvasi ja liittää omaan blogiinsa, josta joku linkittää sen keskustelupalstoille ja ties minne. Ja minä kun joskus alussa mietin miten blogia saisi levitettyä jotta ihmiset löytäisivät sinne. Näemmä minun ei tarvitse välttämättä tehdä itse sen eteen paljoakaan. Semmoisia pohdintoja tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti