tiistai 18. joulukuuta 2012

15.,16.,17. ja 18. luukku; Anopin jouluvierailu

Heipä hei kaikille! En ole kadonnut maan rakoon, vaan anoppi teki yllätysiskun yhtäkkiä perjantaina. Spontaanisti oli ajanut Pellosta salaa Raumalle, ja yllätti mieheni ilmestymällä hänen työpaikalleen "asiakkaaksi", ja he sitten tulivat yhdessä meille kotiin, jossa jo olin väsäämässä juurikin anopin joululahjaa! Tuli vähän kiire piilottaa kyseinen teelmys siinä alkushokin jälkeen! :D
Siitä laitan kuvaa kunhan on valmis! Piti nyt viikonlopun aikana saada kyseinen ristipistotaulu valmiiksi, viedä maanantaina kehystettäväksi ja antaa mukaan/postittaa se keskiviikkona, mutta luovutin ja ilmoitin anopille hänen saavan lahjansa postitse vähän myöhässä sillä nyt ei ole löytynyt yhtään väliä jossa olisin salassa saanut sitä tehtyä loppuun.

Mukana oli ihania tuliaisia, joista kuvaa tässä:


Tuliaisina oli siis punaisessa ruukussa ihana murattiasetelma jonka huipulla jalkojaan heiluttelee tonttu (mieheni mukaan joulumuori). Keskellä ämpärillinen tuikkuja, jotka kynttilöiden suurkuluttajalla tulevat aina tarpeeseen!!! :) Ruotsista tuliaisina (ja vähän Tuurista lauantain reissulta) saatiin karkkia, karkkia, karkkia ja sipsiä! Itse rakastan ruotsin cheese crunchersseja, vahvemman makuisia juustosipsuja, mies  välittää enemmän noista suklaista. Tulipa joulusuklaat kaikki sitten kerralla ja osa menee varmaan lahjaksi ettei ihan muodottomiksi paisuta! :) Maanantaina shoppailemasta saavuttuaan anoppi antoi minulle vielä orkidean (ylempänä kuvassa vasemmalla) ja suklaasydänrasian.


Mukavaa on ollut, ja käytiin joulumarkkinoillakin. Sieltä en kovan kylmän tuulen vuoksi ottanut yhtään valokuvaa... Ostimme lohikukkoa, savuhirvimakkaraa, savuvillisikamakkaraa ja valkosipulijuustoa ja sain myös (JEEJEE!!!) ihanan vetskarihupparin mihin painettiin hieno mopsinkuva selkään ja rintamukseen tassut! Normaalisti en tällaisista paidoista ym. pidä mutta tämä kuva oli niin hieno ja Nuudelin näköinen, että pitihän se saada! ;) Huomenna anopilla alkaa matka takaisin kotiin, ja itse alan toden teolla tekemään viimeiset jouluvalmistelut ja jouluostokset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti