tiistai 4. joulukuuta 2012

4. luukku; Hyrrrrrrrr!!!

Hui että ku ompoka kylmä!!!!!

En silti valita, kauan tuota lunta odottelin jo, ja on ihanaa kun on valoisaa! Silti piiiitkän päivän (työpäivän jälkeen oli vielä kolmen tunnin opintopiiri Nakkilassa) jälkeen, kun piti lähteä herkkätassuista Nuudeli-koirulia ulkoiluttamaan, teki mieli luovuttaa ja käpertyä viltin sisään eikä liikahtaa enää. Sinnikkäästi menin vaan ulos ja yhdessä siellä sitten hytisteltiin.


Huomenna olisi tarkoitus töissä (koulussa) mennä toisen koulun järjestämiin Itsenäisyyspäiväjuhliin.. vähän jännittää miten selviämme kylmässä, kun ulkona olisi tarkoitus olla pari tuntia heti aamulla. Mutta kai siitäkin selviää kun oikein pakkaa itsensä toppavaatteisiin...kai!


Huomenna onkin juhlapäivä, kun veronpalautukset tulevat vihdoin. Laskimme juuri mieheni kanssa, että saamme joulukuun tileistä hyvät summat säästöön ensi kesän reilausrahastoon!!! En malttaisi odottaa enää, että pääsemme reissuun; ah kokonainen kuukausi ihan vaan toisillemme ja Euroopan tutkimiseen!! Mutta ensin nautitaan tästä Suomen talvesta, vielä keväästäkin ja SITTEN!!!!! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti