perjantai 7. joulukuuta 2012

7. luukku; laatuaikaa käsitöiden parissa!!

Mies joutui töihin koko päiväksi tonttujen yön takia, joten päätin ryhtyä VIHDOIN tuumasta toimeen, ja ommella ne JOULUVERHOT!!! Levitin ihanat ruutukankaat pöydälle ja aloin törkkiä nuppineuloja paikoilleen.


En ole vuoteen ommellut mitään ompelukoneellani, ja olikin mukava kaivaa se esiin ja alkaa tositoimiin! :D


Kappa olikin jo melkein valmis ostohetkellä, sain valmiin kapan Eurokankaasta, sillä kangas oli loppunut jo ja jäljellä oli enää seinässä näytillä oleva mallipätkä. Soitin eräälle luokkamme oppilaalle että Nuudelille saa tulla pitämään seuraa jos kiinnostaa. Typy saapuikin sitten alta aikayksikön oven taakse ja leikitti Nuudelia koko verhojenompeluajan, joka taisi muutaman tuntia kestää. Lopputulos näyttää hyvältä, vaikka inhoankin keittiömme (vuokra-asunto kerrostalossa, joten en voi asiaan hirveästi vaikuttaa) seiniä, ja ikkunan ympäristön ulkonäköä. Mutta VERHOT on kauniit! ;)


Tarkkasilmäisimmät näkevätkin minut ikkunan heijastuksessa ihanat vapaapäivän pyjamahousut jalassani! :D Vieressä heijastelee ahkera Nuudelin ulkoiluttaja ja leikittäjätypy! Josko menisin jatkamaan vapaapäivää vaikkapa kylpyyn...ja illalla kaupunkiin katsomaan vanhoja kunnon legendoja,  lavalla Vanha Jengi ja ABCD-band!!! ;)

2 kommenttia:

 1. Heippa vaan!
  Kävin tänään pitkästä aikaa lukemassa blogiasi. HUH, oletpa sinä ollut aikaansaava! Mistä minä saisin samanlaisesn energiapläjäyksen...?

  Mukavaa viikonlopun jatkoa sinne!
  Terkuin, Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkamoi!
   Kyllähän tässä on neljän päivän loman aikana ehtinyt kaikenmoista saada aikaan, kipeänä kun olen ollut niin ei ole voinut ulkoillakaan. On pitänyt keksiä sisätiloissa tekemistä, ja käsityöt ovat vähän vieneet mennessään. :)

   Huomiseen!

   Poista