torstai 6. joulukuuta 2012

6. luukku; koruja ja linnanjuhlia!

Hyvää itsepäisyyspäivää!!!

Tämä itsenäisyyspäivä on ollut oikein rentouttava ja kaikinpuolin mukava! Emme ole koskaan juhlineet ko. päivää sen kummemmin, oltu vaan rennosti kotona ja perheen kesken. Aamulla saimme nukkua pitkään, ja yhden maissa hurautimme vanhempieni luo Lappiin koruntekohommiin. Perheen naiset istuimme sitten kolmisen tuntia pöydän äärellä keskittyneinä vääntämässä ihania koruja!


Tänään oli myös aika kirjoittaa joulupukille. Pienempiä sisaruksia kun vielä on (=tekosyy!!!), kirjoitamme vieläkin koko lapsikatras pukille, yleensä marraskuun puolivälissä, nyt näin vähän myöhemmin. Kirjeet viedään kuistille luudan tmv. alle, ja tonttuhan ne sitten sieltä hakee kenenkään huomaamatta, ja jättää kaikille kirjeen tilalle suklaapukin! ;) Joten sieltä löytyi pukkeja torikokousta viettämässä, kun kurkkamassa käytiin.Nuudeli-koiruus oli tottakai myös mukana, ja viihtyikin hyvin iskä-vaarin sylissä! Heillä taitaa olla joku erityislaatuinen suhde kun tulevat niin hyvin juttuun.


Pitihän murun muiskauttaa äitiäkin välillä ettei ihan jää huomiotta.... :D


Hienoja koruja tuli, mutta omani jäi niin kesken, etten siitä nyt kuvaa laita vielä, ehkä myöhemmin.

Illaksi palasimme kotiin, ja tietysti linnan vastaanottoa seurailtiin ja arvosteltiin. Mukana oli taas sekä pari ihanaa luomusta, että monta monta kammotusta (Marimekon mekko, pari aivan liian tiukkaa mekkoa niitä kantaville naisille, ylilyöviä jne)... Mutta joka vuosi sitä haaveilee, josko joskus pääsisi itsekin mukaan linnanjuhliin.. ;) Kyllä sitä kaikesta saa unelmoida!
Nuudelinkin tuli uni koko päivän touhuttua vaarin ja karvakamujen kanssa, eikä meinannut millään pysyä silmät enää auki sohvalla koko porukalla makoillessamme. Ihanaa joulunodotusta ja itsenäisyyspäivän loppua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti