sunnuntai 2. joulukuuta 2012

2. luukku; helmeilyä!!

Tänään olin itse järjestämälläni helmikorukurssilla koko päivän, yhdestä kuuteen. Turun suunnalta tuli jo tutuksi tullut "korunainen" Pirjo pitämään kurssia ja toi taas hirveät määrät materiaaleja mukanaan. Helmihimoissani en huomannut ottaa yhtään kuvaa helmirasioiden paljoudesta, mutta valmiista koruista muistin sitten jo kotona napsasta.

Päätin jo etukäteen, että tekaisen uuden avainnauhan/-ketjun työavaimelle. Jotenkin kyllästynyt jo pitämään kaiken maailman TVO- ja Talentia-avainnauhoja joita ilmaiseksi on jossain jaeltu aikanaan. Olen kovasti tyytyväinen lopputulokseen, josta tuli ruskea-musta-hopea.Avainketjun jälkeen huomasin ystäväni tekevän kännykkäkorua, ja tekaisin itsekin sellaisen, minä kun en ole ikinä moista omistanut, ja olin jo löytänyt ihania Swarovskin kristalleja yhdestä korista....


 Hauskan pikkukoristuksen jälkeen aikaa oli vielä tunteroinen, ja muistin vakaan päätökseni kurssille ajaessa... Että tekisin edes yhden jouluisen korun! Niinpä totesin ettei tunnissa ehdi enää kaulakorua väsäämään, joten tein rannerenkaan löydettyäni kolmerivisen korun lukon!!!!!!!!!! :)


Käytin rannekoruun mustia hieman kimaltelevia, punaisia sekä hopeisia kimallushelmiä. 
Hopeiset kolmijakoiset välikappaleet ovat ihania, pienin "timantein" 
koristeltuja hopeapalkkeja.


Erikseen ostamilleni irtohelmille sain vielä kurssin lopuksi hauskan vaaleanpunapallollisen korurasian.


Aika tuntuu aina loppuvan kesken, ja inspis jatkuu muutaman päivän jälkeenpäinkin. Jospa itsepäisyyspäivänä kokoonnutaan perheen naiset kyhäämään lisää koruja! :)


3 kommenttia:

 1. Voi kun oisin ostanu taskut täyteen helmiä kotiin viemisiksi, oli niin kivaa!

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköiset! Mitäs sulle muuten Maija kuuluu? Terkuin Linda =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!
   Hyväähän mulle/meille!! Perusarkea ja töitä, mut mukavaa elämää. Ihana tämä uus blogiharrastus. Mitäs sulle?

   Poista