sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Isänpäivän viettoa!

Oikein humoristisella sävyllä on mennyt koko isänpäivä, pikkuisen hullu perhe kun ollaan!
Isä sai lahjaksi hauskoja vaatteita, "säteilevä persoona" -t-paidan, harald hirmuinen -sukat sekä minulta ja mieheltäni kirkkaanpunaiset viiksiaiheiset bokserit viiksekkäälle isälle. Hauskaa sinänsä ettemme me sisarukset jutelleen etukäteen mitä kukakin ostaa, sattumoisin kaikki olivat päätyneet vaatteisiin ja vielä eri vaatekappaleisiin. Meillä on jotenkin kumma tapa aina päätyä törkkimään ja leikillä ärsyttämään toisiamme sisarusten ollessa samassa paikassa ja taas oli milloin milläkin nurkalla pientä käsikahakkaa ilmassa, leikkimielellä tietenkin. Näin jopa äitini päihittävän isoveljeni painissa olohuoneessa, mistä lie mahtoi olla kyse...?! Rakastan tätä perhettä ja yhteishenkeämme, sekä yhteistä hullua huumoria.


Saakoon kuva puhua puolestaan! :)
Haraldit jää vähän piiloon mutta eiköhän kokonaisuus ole tärkein, säteilevä persoona tuo izini, eikö? <3

Syötiin hyvin (iskän tekemiä lohimedaljonkeja, NAM) ja sen jälkeen kakkukahvit päälle. Pikkusiskoni oli väsännyt ihanan suussasulavan juustokakun ilman juustoa ja liivatetta ja se kyllä vei kielen mennessään. Kuvaa en ikävä kyllä ehtinyt saamaan ruoista ennenkuin hyeenalauma oli jo tuhonnut kaiken suihinsa!

Lähdimme iltapäivällä myös pappaani juhlistamaan koko porukalla. Pitäisi muistaa useammin käydä isovanhempien luona, ovat niin kovin tärkeitä minullekin mutta vaan niin kauhean harvoin tulee käytyä, eikä se aina ole ajastakaan kiinni. Nyt olen kyllä päättänyt kun muutimme tähän ihan reilun kilometrin päähän että alan käydä useammin!!

Vierailun päätteeksi sain väläyksen ehdottaa äidilleni pientä äiti-tytär -laatuaikaa, jos lähtisimme illalla yhdessä avantosaunalle (joo tiedän ettei vielä ole avantoa, mutta voin kertoa että kylmää se oli silti!!!) ja niin ryhdyttiin tuumasta toimeen ja mentiin illan pimettyä uiskentelemaan ja saunomaan. Kovin terapeuttista, siitä taitaa tulla taas ihan jokaviikkoinen tapa edellisten talvien tapaan. Neljä (vai viisi) kertaa kävimme uimassa, vähän vielä arkaillen mutta ihan uimavetoja tuli otettua kuitenkin! Tiistaina uudestaan jos ei mitään muuta tärkeämpää (mitä muka?) tule.

Ihanaa isänpäivää vielä kaikille isille!!!

2 kommenttia: