tiistai 12. marraskuuta 2013

Synttärilahja hoitsupoitsulle! :)

Joillekin on kauhean vaikea löytää hyvää lahjaa, on sitten tilaisuus mikä tahansa.. kun taas joskus kaupassa nähdessään tietää samalla sekunnilla kenelle haluaa jonkin hankkia, hinnalla millä hyvänsä. Näin kävi minulle kierrellessäni kauppoja jonkin aikaa sitten. Yhtäkkiä näin kaupan hyllyllä miesten hupparin jossa oli kauttaaltaan koko kangas täynnä erilaisia viiksiä.


 Mieleeni tuli heti meillä hoidossa käyvä ihana nuorimies, ja onnekseni hänen synttärinsäkin ovat tässä kuussa. Poika on jo vuoden verran kiihkeästi odottanut viiksiensä kasvun alkamista, ja on varma että seuraavana vuonna se tapahtuu! JOS kuitenkin kävisi niin, että viiksien tuloa pitääkin odottaa pidempään, hänellä on nämä väliaikaisviikset! :)


Ostin sen, ja koska poju on kovin tarkka lahjastaan ja siitä millainen kortti hänelle pitää antaa, mietin pitkään minkälaisen kortin askartelen. Skräppipapereitani selaillessa kuitenkin löysin aivan ihanan kelloaiheisen paperin, josta tiesin heti leikkaavani taustan korttiin.


Hän on kovin kiinnostunut kelloista, ollut aina, ja viime aikoina puheenaiheena ovat olleen erityisesti taskukellot joten uskalsin veikata, jopa tietää että hän pitäisi tästä paperista. Kortissa piti ehdottomasti lukea hänen mukaansa "juhlanumero" joten sen onkin oikein isolla sitten keskellä korttia!


Kortin sisäpuolelle laitoin vielä löytämäni valokuvan pojusta, sekä onnentoivotukset "viiksekästä tulevaa vuotta" itseltäni, mieheltäni sekä Nuudeli-koiruudelta. Jälkikäteen sain viestiä äidiltä että poitsu oli oikein kovasti pitänyt sekä hupparista että kortista. Voin mielessäni nähdä sen ihanan virnistyksen kasvoilla ja se saa mielen kyllä aina piristymään jopa synkkänä marraskuun päivänä.

2 kommenttia:

 1. Edelleen luen näitä postauksiasi täällä, siivous odottanee :D

  Olet kyllä sydämellinen ihminen!
  Pakko oli kommentoida, kun ei ole sitä tykkää -vaihtoehtoa.

  terveisin Se viiden lapsen äiti puutarhalaatikko-päivityksestä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun mukava kuulla että pidät! :)
   Kyllä ne siivoukset ehtii odottamaan, eikä tämä blogi mihinkään katoa vaikka välillä vähän siivoiskin!

   Liity ihmeessä lukijaksi jos tykkäät! Ihana kuulla hyvää palautetta!

   - Maikki

   Poista