lauantai 30. marraskuuta 2013

Voi ko romanttist!

Niinkuin meilläpäin sanotaan, "kauhjan romanttistaki" on ollut tässä parin viikon aikana kiireen keskellä. Yhtenä iltana tullessani myöhään kotiin juostuani asioilla ja kutsuilla koko päivän, mieheni yllätti minut.


Hän oli väsäillyt yhteistä herkkuamme, lättyjä! Pakkohan se oli luistaa karppauksesta ja syödä ja nautin kyllä! Päälle vähän sokeria (aijaijai) ja vaahterasiirappia ja avot! <3

Olimme myös sopineet treffi-illan tiistaiksi kun miehelläni oli vapaapäivä ja aikaa järjestää jotain mukavaa. Ohjelma oli minulta salassa, ja töistä tullessani lähdimme suoraan Poriin. Vähän jo matkalla arvelinkin suuntana olevan virallisen ensitreffi-ravintolamme Martinan, ja niinhän se olikin. Martinan possua naamariin ja pari tuntia shoppailua ja kiertelyä jo melko jouluisessa Porin keskustassa ja sitten kotiin nukkumaan jotta jaksaa taas seuraavan työpäivän, mikä kyllä sitten meni melko unessa vaikka ajoissa olimmekin kotona...... mutta piristää kummasti parisuhdettakin moiset "treffit" aina silloin tällöin.


Viimeisin yllätys tuli nyt aivan juuri viikonlopun alussa kun odottelin miestä kotiin töistä, ja sitten oven kolahtaessa minut kutsuttiinkin eteiseen vastaan.


Kukkiahan sillä oli kädessään ja riemastuin kovasti, viime kerrasta onkin jo aikaa kun kukkia sain, vielä näin ilman syytä.. :)
Kimpussa oli lempikukkani, lilja! Lisäksi pinkkejä neilikoita joita oli hääkimpussanikin. Lilasta en niin kovasti välitä mutta tuossa kimpussa sekin oli ihan kiva.


Rakkaudellista viikonlopun jatkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti