tiistai 5. marraskuuta 2013

Rentoilua muuton keskellä...

En ole jaksanut ottaa kauheaa stressiä muutosta, vaikka toki itse asettamani aikaraja laatikoiden purkuun on yhä voimassa!!! Välillä silti annan itselleni luvan lössähtää sohvalle tietokoneelle loppuillaksi vaikka laatikot kummittelevat silmissä ja mielessä.... Yhtenä iltana mies kävi ostamassa vaniljakermajäätelöä, korkkasi pohjoisesta ostamamme hillakastikepullon ja laittoi annokset kulhoihin.


Lakka on lempimarjani, ja melkein mikä vaan siitä tehty saa veden kielelleni!! Yhdistelmä oli aivan huippu! Suosittelen kaikille jos vain jostain saatte joskus käsiinne hilla-/lakkakastiketta.Meillä oli yllättäen mukana myös kolmas pyörä..joten ihan täysin rauhassa emme saaneet näitä nautiskella, niinkuin ei yleensäkään mitään mikä hyvältä tuoksuu ja suusta sisään menee.... :D


Voisin tuota lakkaa tässä ylistää vaikka romaanin verran ja kertoa erilaisista lakkatuotteista joita pohjoisessa olemme testailleet, mutta säästän teidät siltä. Tässä vielä kuva käyttämästämme kastikepullosta.


Siinä nautiskellessamme takkatulen rätinästä ja vatsat täynnä jätskiä päätimme vielä juhlistaa uutta kotia punaviinillä.


Kuten kuvasta näkyy, taustalla todella kummittelevat purkamattomat laatikot... Mutta pikkuhiljaa ja laatikko kerrallaan! Eiköhän viikonkin päästä näytä jo melko erilaiselta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti