perjantai 29. marraskuuta 2013

Pikkuneiti kylässä!

Vaikka nyt alkaakin jo seuraava viikonloppu, kirjoittelen silti vielä viime viikonlopun kohokohdasta! Nimittäin saimme ensimmäiset yövieraat uuteen kotiimme viime viikonloppuna. Veljeni, hänen vaimokkeensa Laura ja heidän lapsensa, tädin kultamussukka Alice tulivat meille pariksi päivää viettämään aikaa ja veljeni tekemään meille kylpyhuoneremppaa. Enpä tiedä montaa parempaa tapaa viettää viikonloppua kuin ihanan pienen vauvelin kanssa!


Pari päivää tuli vietettyä enimmäkseen tuolla lattian tasossa, ja näyttää muuten maailma ja oma kotikin melko erilaiselta lattianrajasta katsellen. Alice tutustui myös ensimmäistä kertaa lähemmin Nuudeli-koiraamme.Ja hyvinhän se meni. Nuudeli oli vähän päällekäyvän innokas aluksi, mutta Allun näytettyä kuka määrää (mm. repimällä korvasta ja törkkimällä) Nuudelikin osasi jo käyttäytyä paremmin eikä joka suusta kuulunut vähän väliä "Nuudeli EI!"


Mieheni on vannoutunut valokuvaaja ja räpsii jatkuvasti kuvia ollaan sitten missä tahansa. Nytkin hän näki tilaisuutensa koittaneen meidän naisten lähdettyä ruokakauppaan. Veljeni hääri kylpyhuoneen kimpussa ja pikkuneiti jäi miehelleni siksi aikaa hoitoon. Sitten alkoi kaverikuvaukset!
Videopätkiä ja hauskoja "kaverikuvia" oli vaikka ja kuinka kamerassa kun palasimme ja hauskaa heillä kuulemma oli ollut.


Tietysti käytiin myös "tiluksia" esittelemässä vieraille, ja Allulla tulikin uni alta aikayksikön ja kuistin pielessä tuli vaunuissa hyvin uni. Sillä välin käytiin pienellä kävelyllä... vai juoksulla (minun ja Nuudelin osalta ainakin)?


Vauvelin heräiltyä ja ulkoiltuamme oli ihana mennä takaisin sisälle lämpimään ja tietysti ängin mukaan vaipanvaihtopuuhiin silittelemään pehmoista vauvaihoa! <3 AH!! Jos jostain nousee vauvakuume entisestään niin tällaisista visiiteistä!


Kaikenkaikkiaan ihana viikonloppu oli, ja toivoin vaan että se olisi kestänyt vielä hieman pidempään. Pienen kanssa ei tarvitse olla edes sen kummempaa suunnitelmaa, aika vaan kuluu touhutessa ja hihitellessä hassuja ilmeitäja uusia ääniä ja "sanoja" omalla vauvakielellä...
Ja olihan se mukava illalla ihan vain rentoutua porukalla, ilmeiden syytä en tiedä... :D


1 kommentti:

  1. Kyllä nuo pienet piltit ovat niin suloisia ja ihania. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista