lauantai 16. marraskuuta 2013

Ei muumitaloa lukita yöksi......

Tosiaan, kauan odottamani ja viikko sitten tilaamani Muumit-paketti saapui vihdoin lähipostiimme! En ole varta vasten ostanut irtonaisia muumi-dvd:itä kaupasta kun olen odottanut kokonaisen kokoelman saapumista, ja nyt se oli tullut! Pitihän se heti tilata, se kun sisältää kaikki muumijaksot, sekä elokuvan.


Minkäs sille mahtaa, Muumi nyt vaan sattuu olemaan kaikkein paras lastenohjelma IKINÄ! Sitä fanitin jo lapsena, eikä se ole tainnut mennä vieläkään ohi, nyt varsinkin kun on alkanut pieniä tepastelijoita tulla lähipiiriin niin on mukava katsoa yhdessä muumeja. Boksi sisältää yhteensä 26 levyä joten se on melko paksu.


Nyt vaan keksimään kenet kutsuisin kylään jotta saan tekosyyn "korkata" muumit! Heh!


Paljastuksena tulkoon että luultavasti seuraavat bloggaukset tulevat koostumaan eilisen IKEAn reissun annista, tämänpäiväisten Kädentaitomessujen ihanuuslöydöksistä sekä huomisen autonhakumatkasta Vaasaan! Jännittävää! Ja aivan liikaa ohjelmaa yhdelle viikonlopulle mutta puoliväli on jo ylitetty, voitonpuolella ollaan! :)

Jaksaa jaksaa!!!

8 kommenttia:

 1. Muumit ovat ihan parhaita. Maltan tuskin odottaa seuraavaa postaustasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat ja purevat kyllä ihan kaikenikäisiin!! :) Siellähän se seuraava jo onkin.. ;)

   Poista
 2. Ovatko jaksot tuossa boksissa oikeassa järjestyksessä? Kaikissa muissa versioissahan ne on ainakin aina niputettu miten sattuu... Olisi haaveissa hankkia tuo, ihan omaksi iloksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne minusta näyttäisi olevan melko järjestyksessä, sen näkee paremmin sitten kun pääsen katsomaan niitä! Enköhän tuossa itsenäisyyspäiväviikonloppuna niitä katso kun tuttu piltti tulee pariksi yöksi meille kylään! :)

   Poista
 3. Ou vauu, vähänkö siistiä! Mieki haluan Muumit! :D (mitäpä en haluaisi...) Häätyypä alkaa selvitellä asiaa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvittelehän! ;)
   Kyllä olen sitä mieltä että tollanen Muumi-boksi pitäisi joka taloudesta löytyä nyt kun sellanen on vihdoin julkaistu! :D

   Poista
 4. Vaan eipä sitä enää saa mistään :|
  Miksihän niin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a.. lieköhän loppuunmyyty! Eiköhän siitä tule vielä uusiakin paketteja, luulis!

   Poista