perjantai 20. joulukuuta 2013

Kahdeskymmenes; joulukorttipaja osa 2.

 
Joulukortteja tosiaan syntyi tänä jouluna 50-60 kpl, ja toivon ettei ehkä ihan heti tarvitse sellaista määrää uudelleen tehdä. Ainakaan näin monivaiheisia. Tilasin facebookin joulumyyntiringistä ikivanhoja valmiiksi kellastuneita ja hapertuneita nuottipapereita, joita alkuun yritin leikata ja sitten repiä reunoja, mutta totesin että paperihan hapertuu kun vain taittaa, ja voi siitä sitten repäistä irti. Ihanteellista askarteluun. Vintage-musteella sain reunat "poltetun" näköisiksi. Veljeni jopa kysyi olenko todella jaksanut polttaa paperien reunat!!! Korttipohjat erottelin leikkaamalla kaksipuolisesta korttipohjasta aina kaksi yksipuolista. Sitten piti tulostaa ja leikata kortin taakse tuleva teksti, "runo".
Piirsin ja leikkasin myös röpöliäiselle paperille sydämet, jotka laitoin kaksipuolisella kohoteipillä nuottipaperin päälle. Ja nivelet huusi tästä leikkaamisen määrästä!!!


Pidän pikkunäperryksestä, mutta sopivissa määrin kerrallaan! Sormenpäätkin alkoivat olla jo hellänä nyherryksestä, mutta hienosti jaksoivat loppuun saakka.


Sydämen ympärille tuli vielä hamppunarusta rusetti, jonka paikallaan pysymiseen tarvitsin hieman läpinäkyvää minikokoista kaksipuolista teippiä jonka käsityömessuilta ostin. Kätevää, mutta melkoista näperrystä! Ompelu- (askartelu)huoneessani on toistaiseksi todella huono valaistus, joten silmätkin väsyvät helpommin, mutta jahka saan sinne kunnon valot, niin jaksaa silmätkin pysyä auki.


Vallan tyytyväinen olin ja olen lopputulokseen! Siitä tuli ihan minun näköiseni, sellainen joita olen haaveillut tekeväni jo pitkän aikaa, monena vuonna. En vain ole saanut aikaiseksi ennen. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! ; )


Lähes kaikki ovat jo saavuttaneet määränpäänsä, ja loput taidan huomenna ajella autolla perille suoraan postilaatikoihin, tai ehkä jopa käteen! : )


Tänään alkoi joululoma töistäkin, ruhtinaalliset KAKSI JA PUOLI viikkoa!! AH!! Aivan ihanaa, saa olla ja rentoutua, vähän tietysti tehdä töitäkin mutta lähinnä ajattelin ottaa rennosti!

Ihanaa joulunodotusta kaikille, enää 4 aamua!!!

2 kommenttia:

  1. Mutta kyllä on kauniit kortit, saajat ovat aivan varmasti onnellisia noista korteista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti! :) Itse kyllä pidän niistä ihan hirmuisesti, ja siitä että jokaisesta tuli hieman uniikki, sillä nuottipaperi on jokaisessa erilainen ja kädenjälkikin tietysti tekee niistä omannäköisiä!

      Poista