torstai 19. joulukuuta 2013

Yhdeksästoista; joulukorttipaja!

Nyt voin täälläkin jo julkaista kuvan tämän vuoden kortista kun lähes kaikki ovat (ne joille olen postittanut) korttinsa saaneet luultavimmin. Tänään en ole ehtinyt paljon blogia kirjoittaa kun meni töiden jälkeen illalla yli neljä tuntia korttien viimeistelyissä. Laskin että yhteensä tämän joulun kortteihin minulla aikaa on mennyt noin 15 tuntia. Ehkä vähän överiksi meni tällä kertaa. Tämä on vasta kolmas joulu kun itse korttini teen, ja ennen se on käynyt vähän sutjakkaammin enkä ole ottanut niin kovia tavotteita, mutta tänä vuonna sain inspiraation korttiin jo hyvissä ajoin ja päätin millainen siitä tulee. Ei se vaikea ollut mutta työvaiheita oli LIIIIIKAAAA!!!


Jostain viikonlopun luukusta tulee löytymään paremmin kuvia tekoprosessista, mieheni kun kävi huvikseen räpsimässä askarrellessani. Askartelu on kyllä mukavaa puuhaa, mutta rajansa kaikella. En laskenut tarkkaan montako korttia tein mutta jotain 50-60 välillä se oli, sillä tahdoin laittaa häidemme kiitoskorttien mukaan kaikille läheisille myös joulukortin. Toivottavasti lopputulos miellyttää saajia!

PS. Huomenna on viimeinen työpäivä, jonka jälkeen on ihana ihana kahden ja puolen viikon JOULULOMA!!! <3 Oi onnea! Aion nukkua, syödä ja lenkkeillä mielin määrin!!!

2 kommenttia:

  1. Voi ihana Maija!! Meille tuli sun kortti ja se oli ihana!! Hehe, etenkin se sisältö ;) ihanaa joulua teille molemmille, lepäilkää ja syökää hyvin <3 t:mirkku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana oot sinäkin Mirkku!! <3 Hyvää ja rauhallista joulua teille!

      Poista