tiistai 3. joulukuuta 2013

Kolmas: Värikäs joulukuinen päivä.

Täytyy sanoa, ettei sään puolesta vaikuta kyllä yhtään joulukuulta! :D

Viikon verran jo on jatkunut tämä jojoilu, vuorotellen sataa vettä ja pakkastaa, aina välissä ropsahtaa ripaus lunta, joka luonnollisesti sulaa ennen kuin kengät ehtii jalkaansa vetää ja lumikintaat käteen. Ainoatakaan palloa en ole vielä ehtinyt tänä "talvena" tehdä.... Mutta ehkä vielä!

Tänään töistä kotiin ajaessani kuitenkin näin jotain, mitä en muista ikinä ennen nähneeni  joulukuussa taivaalla.


Hyvää kuvaa en ihastuttavasta sateenkaaresta saanut, koska kamera oli kotona ja kuvausvälineenä sai toimia kännykkä, mutta siis WOW! En ole eläissäni nähnyt niin valtavaa sateenkaarta, oikein harmitti kun kamera oli kotona! Ja kotipihalta sitä ei enää saanut kuvattua ja oli jo kiire seuraavaan paikkaan. Kuvassa sitä ei näy, mutta sateenkaaressa näkyivät kaikki värit todella kirkkaina ja selvinä, ja sen toinen pää näkyi kun käänsi päänsä aivan vasemmalle, ja toinen pää oli suoraan "kotonapäin" siellä minne olin ajamassa eli suoraan edessä. Voi että. Luonnon ihania juttuja.

Värikkyys jatkui illalla kotona, kun sain parin viikon takaisilta Tupperin kutsuilta tilaamani "muovifatit"!


Sieltähän tuli hieno punainen irtopohjavuoka minkä pitäisi nyt sitten olla maailman paras!!! Saa nähdä kui pelaa! Musta talouspaperiteline, turkoosi mehukannu (ihana ja kauan odotettu!!), musta muovilasta joka kestää kattilan ja paistinpannun kuumuudet hyvin, ja tärkeimmät ja eniten odotetut...........


...lilat ja pinkit eväskipat!!! En voi niitä tarpeeksi tai liikaa hehkuttaa! Voi miten ihanat ne on, herkullisen väriset, ja juuri sopivan kokoiset eväilleni. Otan aina töihin välipalaksi turkkilaista jugurttia, tai rahkaa, jonne on mukava laittaa marjoja sekaan, mutta tähän asti minulla ei ole ollut järkevän kokoista astiaa sille. NYT ON! Noihin menee juuri se yksi purkillinen jotain edellä mainituista plus sopiva kasa marjoja päälle. Sitten vaan töihin, purkki jääkaappiin ja tauolla naamariin.


Pieniä ne on joskus nämä elämän ilot, ja olen kiitollinen siitä että osaan niistä nauttia!

3 kommenttia:

 1. Mahtava sateenkaari, mitähän sieltä päästä löytyis:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä tiedä? Mutta hauskaa oli että ajellessa toinen pää oli melko tarkkaan vanhempieni kodin kohdilla ja toinen pää osoitti omaa kotia. ♡

   Poista
 2. Tänne vain, täälä on kovasti joulunen tunnelma! Tai ainaki lunta ja ihan tarpeeksi pakkasta. :D

  VastaaPoista